Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4762)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(4762)
    • 5 Star(4637)
    • 4 Star(108)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    Mamba F4 Stack MK2: To jest druga budowa, którą zrobię z tym stosem. Jest stabilny, łatwo konfigurowalny z Betafletem i zapewnia wiele funkcji. Moja pierwsza konstrukcja ma TBS nano RX, GPS BN-880 i leci płynnie. Jest wyposażony w 4A w 1, co powinno być zasilane przez 3-6S lipo. Ale mógłbym latać moim 5-calowym quadem z baterią 2S bez problemu. Jest to bardzo dobry pakiet w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Jakość Cena, to bardzo dobrze szczególnie zacząć, chociaż latam od dwóch lat i jeden z moich dronów to nosi i nie czuję się dziwnie latając. Gorąco polecam, a do tego nowe modele są ulepszone w porównaniu z pierwszymi wersjami. Brawo DIATONE Jakość Cena, to jest bardzo dobre szczególnie na początek, chociaż latam od dwóch lat i jeden z moich dronów ma go i nie czuję się dziwnie latając. Gorąco polecam, również nowe modele są ulepszone w porównaniu z pierwszymi wersjami. Brawo DIATONE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Jakość na zewnątrz jest bardzo szczęśliwa, wszystko wygląda tak schludnie, prosto bardzo godne. Chociaż opakowanie jest małe, zestaw jest więcej niż. Wszystko, czego potrzebujecie razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Szybka wysyłka jak zwykle. Drugi kupiony, gdy odbudowuję quad, który straciłem w ciężkim wypadku. Potrzeba było 45 metrów swobody, by rozbić ten stos. Stare FC się nie uruchomi, a esc nie zasila silnika. Ten stos jest wytrzymały!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Jest bardzo stabilny stos. Kupuję to już czwarty raz. Nie za dużo UART, musimy dowiedzieć się, jak połączyć GPS. Zazwyczaj TX1 - smartaudio, UART 3 - GPS, UART 6 - odbiornik CRF.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Towar dostarczony bardzo szybko. Wygląda naprawdę dobrze, z kompletem dodatków, czytelne instrukcje do podłączeń dodatkowego wyposażenia. Jak zamontuje to napiszę coś więcej. Zgodny z zamówieniem. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Doskonała jakość produktu. Idealne dla dronów o niezbyt wielu pretensjach i potrzebują tylko 4 porty UART. Jeśli chcesz czegoś więcej, to jest model F7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dobra jakość jak na pieniądze. Trochę brakuje UART (tylko 3), jeśli chcesz połączyć różne rzeczy, ale możesz podłączyć GPS i Smart Audio dla VTX w tym samym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Ten stos trwał trochę czasu, aby wysłać, ale kiedy go odebrałem, warto było poczekać, jak jego wysokiej jakości zbudowany kontroler lotu z wszystkimi potrzebnymi funkcjami. Zdecydowanie kupuje kolejne 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Très bonne fc, facile d'installation et l'ont peut mettre vraiment se que l'on veut led bepper, facile à réglé sur bêtaflight, je la recommande fortement parfais pour des drones en 4s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 749
    • Ft6 052
    • Ft9 700
    • Ft4 841
    • Ft4 841
    • Ft8 389
    • Ft3 842
    • Ft4 235
    • Ft3 933
    • Ft39 354
    • Ft3 354
    • Ft2 794
    • Ft6 639
    • Ft2 419
    • Ft1 284
    • Ft1 396
    • Ft5 240
    • Ft3 721