Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2022

    Świetny produkt zajęło miesiąc, ale zawsze polecam sklep Banggood świetnie kupić bez obawy o szczęście.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Jest dobry, wysokiej jakości, jest podłączony. Banggood zakupy zawsze dają mi otuchy. Uchwyt jest bardzo mocny i bardzo dobrze używany. bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Otrzymał urządzenie bez karty SD (gry), więc nie działał w ogóle. Następnie skontaktowałem się z obsługą Banggod i wysłali mi brakującą kartę SD pełną gier. Jednostka działa teraz OK...ma mnóstwo gier wstępnie załadowanych na tej karcie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Nie dostałem jednego z adapterów USB do podłączenia Joysticka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Ładny 👍👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Nie kupuj tego produktu.Ten produkt nie pochodzi z wbudowanej wcześniej karty tf sd i nikt nie pomaga. Nie mogę znaleźć, jak utworzyć tę kartę SD, ponieważ kiedy umieścić rom gry w komputerze karty SD nie czytać tego pliku. Rozszerzenie pliku karty SD Standart lub folder Standart Standart nie istnieje w systemie użytkownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Karta pamięci nie została dołączona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Są one świetne prawie lepsze niż się spodziewałem tylko dwa problemy, które mam z nimi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Wow, ta maszyna przynosi rezultaty. Gry są takie, jakie pamiętam, kiedy w nie grali po raz pierwszy. Fakt, że można również korzystać z kontrolerów z komputerem jest bonusem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Wielka mini konsola pełna gier na różnych platformach emulatorowych. Świetny zakup.Dostarczone przed terminem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$92.99
    • US$43.99
    • US$83.99
    • US$63.99
    • US$54.99
    • US$149.99
    • US$134.99
    • US$149.99
    • US$37.95