Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2021

    Jeszcze go nie użyłem, ale wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Super cena za m5stick plus. Wszystko działa dobrze, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Naprawdę świetnie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Słodki mały dżemik wyposażony w elementy 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Zagrajmy. Dwa tygodnie od zakupu i darmowej dostawy do Meksyku. Niesamowite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Zabawna mała maszyna. Moim pierwszym testem było zbudowanie programu demo i zainstalowanie go z powrotem, aby upewnić się, że mogę go przywrócić. Korzystanie z wtyczki PlatformIO do wizualnego kodu studia było łatwe, choć na ich liście urządzeń znajduje się jedynie oryginalny Stick-c. Włączyłem całą bibliotekę Stick-C plus do mojej aplikacji i działa świetnie. Zauważyłem, że zegar jest zły, więc napisałem kolejny szybki test, aby połączyć się z wifi i ustawić zegar z serwera NTP. Bardzo gładkie i łatwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dopiero co zaczęłam zarysować powierzchnię tego, co to wszystko może zrobić, ale już stworzyłam na nim rutynę, która imponuje moim dzieciom zdjęciami. Zastanawiamy się, jak go wykorzystać do rozbudowy IOT w naszym domu. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    This was a very good price on these super-capable and exciting miniature development tools. All three came perfect and worked right away. Will order more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Bardzo małe urządzenie, które jest wyposażone w wiele funkcji. Istnieje wiele programów demo dostępnych w internecie i YouTube, które polecam wypróbować. Istnieje nieskończone możliwości w stylu IOT, aby wypróbować ten mały produkt. Fantastyczne do nauki Arduino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Otrzymany w ciągu 10 dni. Włączone, wyświetlane sześciany osi obracające się podczas przesuwania urządzenia. Wciskany M5 przez 24 godziny czasu, M5 ponownie, podczerwony kod 0-FF TX, M5 ponownie wyświetlany szczytowo. 8 pin port na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 601
    • Ft1 517
    • Ft2 927
    • Ft1 950
    • Ft2 927
    • Ft2 275
    • Ft2 927
    • Ft4 880
    • Ft15 622
    • Ft6 013