Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2021

    Produkt przybył z niewielkim opóźnieniem (brak towarów). Szukam instrukcji i instrukcji jak go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Nie testy, ale dotarły w dobrym stanie. I wszystko wydaje się być w porządku, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Compact esp32 dev board with usbc. M5Stack products are not only high quality, but also sexy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Przyjazd, dobrze zapakowany, działający, z naklejkami, nagłówkami i łącznikami. Tak powinno się przedstawiać i pakować wszystkie devkity!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Najmniejsza płyta dev mam z wbudowanym procesorem seryjnym do USB. Nowoczesna wtyczka USB-C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    package arrives in good condition. not tested yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo dobra deska do testowania nowego ESP32 C3, który jest ewolucją ESP8266. Pochodzi z różnymi systemami złączowymi Opakowanie jest trochę niechronione dla złączy Grove.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Bardzo zadowolony z tego zakupu, wydaje się być dobrej jakości i cena była rozsądna. Bardzo łatwy do podłączenia i użycia za pomocą ide Arduino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Nice small controller with many expansion options.I ordered also the kit one with the display but it delays to restock.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Very small and fine microcontroller based on risc-v. I use them for iot applications and they work fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.27
    • US$80.49
    • US$29.34
    • US$9.19
    • US$16.66
    • US$14.94
    • US$20.78
    • US$6.99
    • US$30.44
    • US$13.79
    • US$13.48
    • US$32.99
    • US$10.40
    • US$20.99
    • US$9.19
    • US$17.31
    • US$154.99
    • US$1,599.99