Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(431)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(431)
    • 5 Star(421)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2022

    100 szt Gwint metr M3 Śruby ze stali nierdzewnej Przycisk Nakrętka 10 Rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2017

    Very good products. Sturdy enough to avoid damages when screwing them. Not easy to found them in local shops at this cheap price. I'll buy other sizes in the future.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2019

    色んなサイズの詰め合わせセットは ステンレスで販売してるのに 同じサイズの中に磁石にくっつくヤツとくっつかないヤツがありましたが こちらは1個もなし 当たり前のことですが 全部ステンレスだと思われます(笑) それとこれも当たり前のことですが 詰め合わせセットのヤツはHEXがちゃんと入ったり入らなかったり 製品精度が悪かったのですが こちらは全部試してませんが 今のところ問題なく心地よくHEXが入ってます(^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Spektakularne!!! Super polecany idealny material!!!!!!! banggood zawsze 1 gwarancja!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2016

    Странные болты , пока доехали половина растворилась . 100 штук в заказе , а прислали 67.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Svenl
    DE
    10/10/2016

    Habe die Schrauben in unterschiedlichen längen bestellt. Alles ohne Probleme. Die Schrauben machen einen guten eindruck. Must have für jeden RC bastler.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2017

    Качественные болтики. Длинные. Нужны для крепления проставки на раму 250 поэтому и заказал.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2017

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2017

    Good quality m3 screws, i use these on my quadcopter. Great for your stack. I ordered the 40m and just cut them to whatever length i need. I will buy these again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2016

    These screws have a nice, 'deep' head. screwdriver fits in very nicely and i haven't ruined a thread yet. It's always the 'other end' where the thread fails. Must have, if you're building stuff yourself, and a lot cheaper than the local store(s).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.99
    • US$22.99
    • US$402.49
    • US$210.16
    • US$11.54
    • US$32.33
    • US$23.09
    • US$16.19
    • US$50.32
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$106.25
    • US$10.34
    • US$79.99
    • US$46.99
    • US$199.99
    • US$169.99
    • US$17.31