Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.76 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-11 04:55:50

    Good cap. It is adjustable for the head.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Winter cap

    2018-11-09 12:37:45

    Качество очень понравилось. Добротная зимняя кепка. Внутри толстая подкладка. Клапана на уши. Опробовано при ветре и -5°С в Мурманской области.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    OK

    2017-09-04 05:05:43

    Great product. Fast delivery. Very soft leather and thick. Suitable for winter perfectly. Recommend.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Very good leather cap

    2017-12-08 03:09:11

    Very good leather cap for man and the extra earflaps are very helpful. Suitable for Winter.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Ocieplana czapka na jesienne dni.

    2018-09-18 17:21:37

    Czapka wykonana z cienkiej i delikatnej skóry, delikatnie ocieplona. Brak usztywnienia powoduje nieforemność kształtu czapki.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Leather baseball cap

    2018-01-16 12:24:22

    nice looking product

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Perfect product and transfer, arrived in 10 days

    2017-09-11 06:15:34

    Everything is great, product is really good, transfer is fast. It's for winter.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-18 16:11:26

    bonjour madame, monsieur je viens auprès de vous afin de vous faire savoir que je n'ai toujours pas reçu ma commande ! en effet j'ai fait une fausse manipulation, et cela à validé la réception des articles, alors que je ne l'ai est pas encore reçu ! merci de me trouver une solution et de répondre à mon inquiétude, s'il vous plait ?!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-26 08:12:30

    I ordered one of each color, and they look just as good as the pictures. Very well made, lined, and pretty amazing quality for the price. These hats fit quite snug with an elastic panel behind the adjustment strap. Ear flaps work well for me, and fold into the hat when not in use, I ordered two more to give as presents.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-24 03:29:10

    . DUE TO COVID-19 I AM VERY BUSY AND I DID NOT CONFIRM THE DELIVERY. SO PLEASE SEND MY SHIPMENT AND SEND MESSAGE TO MY MOBILE NUMBER 0502538808 OR 0551544513

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>