Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2020

    Otrzymałem go poważnie uszkodzony, otwarty, bez żadnych instrukcji, tylny zderzak rozbity i przednie światło uszkodzone. Nie mogę jej użyć, bo nie mogę go unieść. Jest mi bardzo smutno z powodu stanu, że przyjechała. Oczekuję rozwiązania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Hulajnoga jest idealna, ale pudełko przybyło bez instrukcji, bez numeru seryjnego na skuterze (jest konieczne, jeśli chcesz wynająć ubezpieczenie) bez logo, z adapterem mocy, który hałas i narzędzia nie są odporne. Kiedy dotrę do 1 000 mil, będę miał coś do powiedzenia. W tej chwili idzie świetnie, bardzo dobre hamulce, wielki róg i oświetlenie, brakuje przerw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Witam, dostałem skuter z 1 bulionem w mniej lampy i błotem strażnika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Nie dostałem produktu z oficjalną marką! Sprzedają coś, a potem dostajesz kopię tego, co ci mówią!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Po długim oczekiwaniu, mogę przejrzeć Janobike T10, Jest świetny co do ceny i jakości, na pewno musisz się upewnić, że wszystko jest na miejscu, olać to lub tamto, ale ogólnie dobra jakość lub w końcu za co płacisz, Co do jazdy i wydajności... cóż, to jest szalone i szybkie, jeśli jesteś początkującym i nigdy nie jeździsz PVE nie idź do tego e-scooter będzie do pełna moc dla ciebie, albo w końcu, Jeśli zaczniesz powoli i używać do maszyny, Zabierz mnie cały dzień do jazdy z pewnością siebie, ale teraz jesteśmy dobrymi przyjaciółmi ja i T10, prędkość maksymalna około 40MPH, ale to nie jest ważne naprawdę, dla mnie był i jego komfort jazdy i bezpieczeństwa, Tak więc przerwy są ostre, zawieszenie działa tak jak powinno, pokład jego w ok sposób wielkości, dodatkowy punkt to, że masz miejsce z nim, nigdy nie użyje ale hej jest tam, jeśli ktoś potrzebuje, O żywotności baterii nie mogę powiedzieć wiele, ponieważ nadal jestem w trakcie testów, W końcu, dobry skuter na poziomie wejścia, ale uważaj, że 2x1000W Hub motory są złym zagrożeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Trudno znaleźć lepszy skuter w tej cenie. Ten skuter ma wszystkie dzwonki i gwizdki. Opcja uruchamiania go z 1 lub 2 silnikami, daje całą moc potrzebną do jazdy po wszystkich rodzajach terenu. Pręty uchwytowe są regulowane, tak samo jak siedzenie, jeśli zdecydujesz się go użyć. Siedzenie i wspornik jest łatwe do zainstalowania lub zdejmowania. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Świetny produkt idealny, ale sprzedawca powinien umieścić klej janobike na stopce, ponieważ kiedy go otrzymałem, Nie było i byłem tak skołowany, że to nie był to lub podróbka. Dopiero po kilku kontrolach zrozumiałem, że to oryginalny janobike. Na razie jest świetny i świetnie się bawię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Przybył w ciągu 2 miesięcy do Włoch. Pakowanie było w porządku, nie ma żadnych uszkodzeń. Hulajnoga działa naprawdę dobrze i gładko. Należy uważać, aby wykonać zwykłą manteinę po jej przyjeździe (wzorcowanie hamulców i kalibracja świateł). Sprawdź wszystkie śruby i ciesz się skuterem. Nie ma instrukcji w pakiecie, szukam ich w sieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    bardzo ładny i funkcjonalny szkoda, że nie ma instrukcji użytkowania, instalacji, konserwacji lub instrukcji obsługi urządzenia sterującego i wyświetlacza, szkoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Wow, co za produkt, kupię trzy inne. Było późno, naprawdę późno, naprawdę późno (6 miesięcy, aby go dostać), ale produkt jest całkiem ładny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft371,865
    • Ft365,769
    • Ft1,005,870
    • Ft121,921
    • Ft411,490
    • Ft1,066,832
    • Ft384,057
    • Ft411,490
    • Ft213,364
    • Ft914,427
    • Ft609,617
    • Ft396,250
    • Ft233,481
    • Ft234,701
    • Ft121,921
    • Ft131,065
    • Ft487,693
    • Ft7,922