Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2022

    Big Flashlight, to moje pierwsze LEP Light. Doskonałe wykończenia, bez żadnego szczegółu w widoku, Bardzo mi się podobał szczegóły świecących rur, które przy świetle UV, wyglądają świetnie, chociaż mało czasu oświetlone. Może używać zarówno akumulatorów 18650, jak i 21700. Jeśli chcesz uzyskać jak najwięcej, powinieneś użyć baterii 21700. Zasięg jest brutalnie osiąga 2 km bez problemów, ma ochronę IPX8, więc nie należy się martwić, jeśli jesteś w mokrych miejscach. Polecany do wielu działań, których nie pożałujesz. Moja ulubiona latarka z mojej małej kolekcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Ok, 40 i 400lm, nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Mam zamówienie w ciągu 3 tygodni z Chin. Thor III rzuca bardzo ładną białą wiązką laserową. Mieszkam na wsi na 107 akrach i co noc wychodzę używać mojego nowego Lumintop Thora III. Prosta kontrola, niskie, wysokie i stroboskopowe, podoba mi się. Cóż, muszę iść i pobawić się z... to znaczy użyć mojego T3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    excellent LEP light, premium quality from Lumintop. Also a big thank you to Banggood for the very fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Lieferung diesmal nur10Days👍Lampe Verarbeitung Top ein sehr gute LEP LASER. Ein Akkuwäre gut zumindest ein 18650 imLiefer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    great, although it's blueish.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Świetne światło rzucające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    leider wurde die Lampe nicht so ausgeliefert wie bestellt. Griff ist nur Gerändelt und nicht wie bestellt schön gefräst! 😡 bestellt am 17.11.2021 Änderung von Lumintop 02.12.2021!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.50
    • US$17.33
    • US$21.98
    • US$29.00
    • US$11.64
    • US$59.89
    • US$33.60
    • US$36.78
    • US$12.23
    • US$46.19