Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2021

    Thank you, very nice and quality product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Doskonale trzyma się na ścianie za pomocą własnej taśmy klejącej. Na początku trzeba umieścić tylko folder, bez dozownika. Przed umieszczeniem ściany należy oczyścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Wow, naprawdę, naprawdę dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Wcześnie pan tu jest. W porównaniu ze zdjęciem, to jest to samo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Urządzenie w zasadzie działa dobrze, choć czasami wyłącza się i trzeba go ponownie włączyć. Niestety wskaźnik poziomu mydła w płynie nie nadaje się do użytku, ponieważ przezroczysty plastikowy pasek wskaźnika poziomu został zastąpiony czarnym plastikowym paskiem, który nie jest w ogóle przezroczysty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Wydaje się, że w tej chwili działa prawidłowo. Ładny design, dobrze zaopatrzony. Wysyłka, ponieważ nie są one darmowe, są zbyt długie. Musisz się jeszcze wiele nauczyć. Polecam zacząć od Amazon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Wypełniony mydłem i wodą w dedukcji 2:1. Działa dobrze, uchwyt jest zamocowany za pomocą dostarczonej taśmy. Najpierw montuje się tylko uchwyt, a później pompa pozostaje na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Ten dozownik mydła jest świetny. Łatwy w montażu do ściany i pozostaje naładowany przez dużą ilość czasu. Posiada wiele ustawień dla ilości rozproszonej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Działa dobrze, ale nie widzieć ilości mydła w zbiorniku. Jak sprawdzić, ile jest w nim mydła?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Podoba mi się, ładnie się pieni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$25.99
    • US$32.19
    • US$12.69
    • US$26.39
    • US$28.99
    • US$25.09
    • US$26.55
    • US$38.99
    • US$17.99