Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(423)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(423)
    • 5 Star(387)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/04/2021

    Świetny dozownik dla jego pieniędzy. Dużo piany, 2 tryby pracy. Gorąco polecam zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Cóż, to po pierwsze Blitzwolf i nie muszę wiele o tym mówić, ale powiem. Jest wykonany z tworzywa sztucznego, czujnik jest bardzo wrażliwy i podoba mi się to. Masz 2 opcje dla objętości piany. 1) Zielone światło trochę pianki może dla dzieci lub dla kogoś, kto nie ma nic przeciwko odrobinie pianki 2) Niebieskie światło to naprawdę dobra ilość piany dla dorosłych. Ale mogę mieć jeszcze jedną opcję na trochę więcej piany Ładuję go w połowie drogi i nadal działa Myślę, że może nawet trwać 3-4 miesiące bez opłat. Jestesmy tylko dwojgiem ludzi, którzy go używają. Fajną sztuczką do mydła jest napełnić go mydłem do 80-100, a następnie dodać wodę do 220 i spróbować, jeśli nie piany. Blitzwolf nigdy nie zawodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Jól használható szappanhab adagoló, gyors és csendes működés. Hígítási arány 1 osztás szappan 4 osztás víz, keverés után 15 percig pihentetni kell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    To mój trzeci zakup automatycznego dozownika mydła, a ten jest zdecydowanie najlepszy! Na pewno kupię więcej za resztę domu. Ta recenzja jest po 3 miesiącach użytkowania!!To jest idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Envio rápido produto de boa qualidade só precisa um pouquinho de gel de mãos para fazer boa espuma ex: 10% de sabão e 90 de água, carregamento por USB micro muito bom e 2 velocidades de espuma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    18/5/21 έκανα την παραγγελία, σήμερα 26/5/21 παρέλαβα με κούριερ στο σπίτι μου, εξαιρετικός χρόνος παράδοσης. Ασφαλής συσκευασία. Το προϊόν είναι όπως περιγράφεται, φαίνεται πολύ καλής ποιότητας, το δοκίμασα ήδη (αφού φόρτιση τη μπαταρία του) και λειτουργεί άψογα. Θα φανεί στο χρόνο βέβαια, αλλά φαίνεται ένα πολύ καλό προϊόν.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Inteligentny i niezbędny gadżet do rozprowadzania pianki mydlanej do łazienki lub kuchni. Jest to praktyczne narzędzie, które pomoże Ci prawidłowo umyć ręce bez konieczności dotykania kolejnych powierzchni, zwłaszcza jeśli jesteś brudny, ponieważ ma poręczny czujnik ruchu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Bardzo dobry produkt, to jest bardzo przydatne w tych czasach pandemii, aby nie złapać Covida. Przetestuję go dokładnie i podzielę się tym produktem. Wino bardzo dobrze zapakowane, polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Niezłe urządzenie, robi to, co mówi. Ma dwa schody dla różnych ilości. Mydło w płynie powinno mieć stosunkowo wysoką lepkość, aby umożliwić działanie urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Paczka dotarła bez uszkodzeń. Używając piankowego mydła do rąk, wychodzi odpowiednia ilość. Wodoszczelność portu ładowania jest trochę niepewna. Trwałość i trwałość baterii będą weryfikowane przez długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 292
    • Ft8 009
    • Ft8 009
    • Ft14 927
    • Ft9 056
    • Ft15 803
    • Ft9 469
    • Ft4 730
    • Ft7 974
    • Ft5 042
    • Ft15 655
    • Ft9 465
    • Ft7 284
    • Ft3 781
    • Ft8 825
    • Ft4 726
    • Ft8 737
    • Ft28 374