Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(700)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(700)
    • 5 Star(597)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(13)
    • 1 Star(49)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    Cóż, to po pierwsze Blitzwolf i nie muszę wiele o tym mówić, ale powiem. Jest wykonany z tworzywa sztucznego, czujnik jest bardzo wrażliwy i podoba mi się to. Masz 2 opcje dla objętości piany. 1) Zielone światło trochę pianki może dla dzieci lub dla kogoś, kto nie ma nic przeciwko odrobinie pianki 2) Niebieskie światło to naprawdę dobra ilość piany dla dorosłych. Ale mogę mieć jeszcze jedną opcję na trochę więcej piany Ładuję go w połowie drogi i nadal działa Myślę, że może nawet trwać 3-4 miesiące bez opłat. Jestesmy tylko dwojgiem ludzi, którzy go używają. Fajną sztuczką do mydła jest napełnić go mydłem do 80-100, a następnie dodać wodę do 220 i spróbować, jeśli nie piany. Blitzwolf nigdy nie zawodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Ótimo produto, bem acabado, exatamente como no anúncio. A quantidade de sabonete e água indicados no anúncio funcionam perfeitamente. A única crítica é a tampa da entrada micro USB, ela é bem mole e parece bem frágil, é necessário cuidado na hora de abrir para não rasgar a peça acidentalmente. Mas isso não desabona o produto, recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Dokładnie do opisu produktu, to drugi pytam i bardzo mi się podoba, ponieważ jest używany bez kontaktu z dozownikiem. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Inteligentny i niezbędny gadżet do rozprowadzania pianki mydlanej do łazienki lub kuchni. Jest to praktyczne narzędzie, które pomoże Ci prawidłowo umyć ręce bez konieczności dotykania kolejnych powierzchni, zwłaszcza jeśli jesteś brudny, ponieważ ma poręczny czujnik ruchu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    To mój trzeci zakup automatycznego dozownika mydła, a ten jest zdecydowanie najlepszy! Na pewno kupię więcej za resztę domu. Ta recenzja jest po 3 miesiącach użytkowania!!To jest idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Bardzo dobry produkt, to jest bardzo przydatne w tych czasach pandemii, aby nie złapać Covida. Przetestuję go dokładnie i podzielę się tym produktem. Wino bardzo dobrze zapakowane, polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Niezłe urządzenie, robi to, co mówi. Ma dwa schody dla różnych ilości. Mydło w płynie powinno mieć stosunkowo wysoką lepkość, aby umożliwić działanie urządzenia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Działa świetnie, typowa jakość BlitzWolf. Doskonały produkt, polecam go innym, aby go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Jest większy niż oczekiwano i wygląda na wytrzymałe, ale nie najwyższej jakości materiały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Bardzo stylowe w porównaniu z innymi dozownikami. Ładowanie USB to duży plus. /Kupuję ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$16.88
    • US$26.55
    • US$17.99
    • US$24.24
    • US$18.39
    • US$20.78
    • US$18.99
    • US$18.48
    • US$30.02
    • US$8.07
    • US$18.99
    • US$14.99
    • US$16.99
    • US$30.03
    • US$12.99
    • US$27.99
    • US$21.99