Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    Model mieszkania okazał się bardzo piękny. Wszystkie części były tam i można je bardzo dobrze przetwarzać za pomocą kleju budowlanego. Szczegóły są bardzo ładne. Pełna rekomendacja, 😊 Model mieszkania stał się bardzo ładny. Wszystkie części były tam i można je bardzo dobrze przetwarzać z kleju do modeli budowlanych. Szczegóły są bardzo ładne. Pełna rekomendacja zakupowa, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Właśnie otrzymałem zamówienie DIY HOUSE! Wysyłka była szybka I i to pudełko nie przyszedł uszkodzony jak kilka z moich innych domów! Tyvm BANGGOOD za świetną obsługę klienta!! 😇🙏🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Świetna rzecz! Zajęło mi to kilka tygodni, ale bardzo przyjemne. Nie ma narzędzi ani kleju; znaleziono PVA działa prawie na wszystko. Żadnych brakujących części lub części, a nawet zostały materiały, więc dostaniesz mnóstwo!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Super fajne rzeczy, nie pierwsze, które kupiłem. Bardzo dobrze zapakowany, ten dom jest nawet z klejem. Moja żona kocha te domy, więc mogę budować moje samochody RC, helikoptery, samoloty teraz, a ona buduje domy dla lalek. Bardzo polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    To było zabawne i jest zdecydowanie wartość dla pieniędzy, To było właściwie bardzo łatwe w budowie i jest z podręcznikiem i narzędziami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Idealny dom!Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Tylko 4 dni spóźnienia z powodu okresu kwarantanny. W dobrym stanie. Brakuje kleju i osłony kurzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Bardzo dobry towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    it was ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Szybka dostawa, dobre opakowanie. Wszystko wydaje się dobre w środku. Teraz musimy go złożyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.95
    • US$9.19
    • US$33.48
    • US$16.99
    • US$23.09
    • US$33.48
    • US$41.57
    • US$35.79
    • US$51.96
    • US$18.89
    • US$86.61
    • US$23.09
    • US$64.67
    • US$5.55
    • US$33.48
    • US$9.23
    • US$49.34
    • US$135.99