Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Kupiłem tę tanią wersję Kita jako podwórka, kiedy siedzę w Alfresco i piję piwo ze znajomymi. Jedynie problemy z budową były z Servo Mounting i Słabymi zawiasami. Hot Glue i Blenderm to załatwili. Nie mogłem uwierzyć, jak dobrze lata. Świetny samolot początkujący i ćwiczyć manewrowanie na wysokim wietrze, jest trochę bardziej wybaczający, jeśli się rozbił,, jest tak lekki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Świetny samolot, ale ponieważ nadal nie jestem pewnym siebie lotnikiem, zdecydowałem się pokryć piankę kolorowymi taśmami dla dodatkowej ochrony i uczynić ją sztywną. Pracuję nad postępem. Nie mogę się doczekać lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Doskonały mały samolot! To mój drugi, bo kupiłem dwa dla obu synów, by nauczyli się latać. Pasuje do siebie. Pierwszy z nich użyłem wszystkich zalecanych akcesoriów, ale znalazłem 5G polecane serwo nie pasowały do plastikowej tacy bez większych cięcia i szlifowania. W drugim samolocie użyłem zalecanego silnika i RSG, ale do serwowozów zakupiłem parę K-moc P0043,3g. Wpadli łatwo na górę bez żadnych cięć i modyfikacji. Są nieco mniejsze niż wstępnie wiercone otwory serwo w montowaniu, ale tylko lekko podkręciłem śruby montażowe i wszystko jest świetnie dopasowane. Jeszcze nie leciałem drugim, ale pierwszy poleciał świetnie. Wystarczy przesunąć C z G 12mm dalej, że to, co jest zalecane jako zapas C G jest trochę ciężki ogon. Instrukcja online podaje 70 mm od przodu, ale 58 mm jest o wiele lepszy. Po prawidłowym zbalansowaniu leci idealnie. Idealny do nauki i silnik zapewnia więcej niż wystarczającą moc. Będzie krążył w powietrzu z mniejszą niż połową mocy. Bardzo polecane dla podstawowych cech lotu dla początkującego i bardzo niskiej ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Części plastikowe są drukowane 3D, nie formowane. Główny element, który trzyma serwos, jest okropnym projektem. Żaden servo 5g nie zmieści się bez znacznego cięcia i hakowania. Reszta samolotu poszła w parze, nie ma instrukcji. Znalazłem instrukcje do tego zdjęcia na innej stronie sprzedającej. CG jest za daleko z tyłu. Zgodnie z zasadą 30% akordu cg powinno znajdować się 2 5/16" od krawędzi czołowej, która idealnie równoważy się z silnikiem 2s 1000 i zalecanym. Nie leciałem nim jeszcze, bo czekam na złącze kulowe dla kontrolera prędkości, ale przechodzi test szybowy i wydaje się wystarczająco lekki. To powinien być dobry pierwszy samolot dla mojego syna, który lata

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2019

    Great little plane. Using a Detrum RXC7 Receiver, a Sonic 1806 2400kv motor, a Flycolor Fairy 30 amp ESC and a Tartu 800mAh 2 cell 45c battery, total overkill but but works great.... check it out.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2019

    super avion pour débuter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • UdoVIP3
    DE
    07/10/2021

    Super-modelka (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 560
    • Ft59 810
    • Ft41 295
    • Ft14 002
    • Ft24 907
    • Ft24 602
    • Ft5 077
    • Ft2 645
    • Ft19 663
    • Ft24 982
    • Ft33 150
    • Ft35 789
    • Ft24 776
    • Ft27 201
    • Ft4 884
    • Ft45 425
    • Ft26 546
    • Ft16 028