Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/05/2021

    Top nie zdołał jeszcze latać, bo pierwsze skrzydło więc przewracam go 10 razy z pełnym gazem i poza wysadzeniem kamery i lipo, kiedy jest bardzo gwałtowne, nie mogę się doczekać, kiedy uda mi się wystartować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Teraz jest w sam raz. Tylko zalecana bateria 3s nie powinna być używana, żywotność jest zbyt mała, aby móc w ogóle latać. W większości przypadków z baterią z wersji mp. Teraz użyj baterii 4S i silnika 2750 kv. Teraz to działa perfekcyjnie. Somi gorąco polecam skrzydło, ale nie w wersji pnp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Świetny samolot, kiedy miałem swój, zapłaciłem tylko 53 dolary, co jest niesamowite. Skrzydło AR może i jest stare, ale na pewno nie przestarzałe można to zbudować w jeden dzień, a lata niesamowicie. Niestety, rozbiłem go na moim panieńskim z powodu braku bezpieczeństwa INAV w trakcie lotu, to całkowicie moja wina 😭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    полностью разобранный. нужен клей, нужно вклеить фанерки и куски карбона и магниты. магниты ещё нужно правильно вклеить, чтобы притягивались крышки на оба магнита. ещё нужно вклеить гайки на которые прикручиваются крылья болтами. можно взять другую версию с уже вклеенными деревяшками и магнитами. смотрел обзоры на этот самолёт, там уже было вкленно. я бы переплатил бы за вклеенную версию если бы сразу понял что это невклеенная версия, т.к. клей вонючий, идеально приклеить не испачкав самоль и не испачкавшись самому сложно и время потратил. пока не облетал

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Naprawdę ładne skrzydło, wygląda solidnie, a montaż był łatwy i szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Witam Paczka doszła szybko kurierem InPost. Towar dobrze zapakowany. Model piękny. Poelcam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    230km/h bardzo dobry samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Szybka wysyłka 4 dni z CZ we Włoszech. Produkt dobrze wykończony. Mam nadzieję spróbować wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Góra górnych skrzydeł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    muy buen producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 283
    • Ft23 032
    • Ft24 485
    • Ft23 992
    • Ft5 442
    • Ft14 394
    • Ft28 957
    • Ft19 193
    • Ft41 589
    • Ft14 714