Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    This LEP light has amazing throw. I don’t know exact lumens or throw but it’s not like anything I own. I suggest the weltool LF61 filter to make this a more useable flashlight at close distances.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    To jest bardzo dobrej jakości LEP Flashlight. Ma około 430 lm światła z obecnymi 2,9A. Światło jest 30 razy wyższe niż mój konwój M26C XHP70.2 na 30m odległości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Fajna latarka, robi to, co wszystkie przeglądarki i fora mówią, że robi, a czas dostawy do Francji był tydzień, co było genialne (jak pochodnia, ha). Jest ładnie wykonany, dobrze zapakowany i dobrze wykonany, należy pamiętać, że jest to bardzo wąski wiązka LEP, choć nie sięga 2000m określonego w przypadku mojego przedmiotu (nie przez duże) ale imponujące. Kupiłem pod wpływem impulsu, bo interesowałem się tą technologią. A jeśli to czytasz, w Internecie są kody rabatowe, to jest sposób na robienie interesów Banggood - znajdź, zaoszczędź gotówkę (Reddit, większość witryn przeglądać lub po prostu szukać kodu),

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Produkt otrzymał płynną dostawę Nie próbowałem jeszcze napiszę swoją opinię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Wysokiej jakości LEP z wieloma funkcjami, zdolny do stania ogonem, który, jak sądzę, obsługuje również zdalne, dobre ceny i szybkie dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Testowane i wszystkie otrzymane w dobrym stanie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Bardzo zadowolony z produktu, odnosi się do opisów, cena konkurencyjna, brak dodatkowych kosztów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Świetny, ciasny mem, nie daleko, ale idzie w dół ulicy całkiem nieźle. Jest jak promień Photona całkiem fajny i całkiem nieźle. Tylko dzięki za to, co zapewniacie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Zmierzyłem WP2 jako rzucanie 1262kcd / 2247m moim lux miernikiem, który mieści się w 5% od specyfikacji. Astrolux WP2 rzuca prawie tak daleko jak Astrolux MF04, w ułamku wielkości i wagi. Bardzo lubię WP2 – host jest wysokiej jakości, a przełącznik obrotowy jest łatwy w użyciu. To również znacznie wyrzuca mniejszy Lumintop Thor II. Mam ogromny MF04 już jakiś czas, ale ze względu na swój rozmiar rzadko był na zewnątrz. WP2 był już na kilku nocnych wędrówkach i czyni cuda na wypatrzenie ścieżki lub bramy kilkaset metrów dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Zdjęcia reklamowe nie są przesadą. Czysty, piękny, trwały. Zużycie baterii jest więcej niż sprawiedliwe. Wybrałem astrolux nad lumintopem, bazując wyłącznie na rozmiarach baterii. Thorowie wyglądają świetnie, jak na swój rozmiar, ale nie jestem pewien, czy 18350 co kilka godzin zadziała. Lumen, kandela i zasięg wydają się dokładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 024
    • Ft10 896
    • Ft2 722
    • Ft10 290
    • Ft13 251
    • Ft2 843
    • Ft8 474
    • Ft7 569
    • Ft3 370
    • Ft9 088