Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1234)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1234)
    • 5 Star(1193)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Ładny pakiet, z mikrousb kabla w środku. Działa dobrze. Może być używany jako bank energii. Plastik jest z ładnego materiału. Kupię go jeszcze raz na prezent urodzinowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Doskonałe uniwersalne ładowanie za taką cenę, polecam. Ciśnienie krwi. przy 220v nie, tylko kabel micro-SB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Bardzo szybka dostawa przeniesiona Dobrym elementem jest praca miła Wszystkie bardzo dobra, szacunek Szacunek sprzedawcy dziękuję ci banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Właśnie otrzymałam ładowarkę, produkt jeszcze nie przetestowany, ale wygląda na dobrą jakościowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Bardzo proste i profesjonalne, ładuje prawie każdy rodzaj baterii. Używam też do ładowania Ni-MH/Cd. O polecam ten element. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Możesz naładować 4 baterie. Tu jest kablówka. Nie ma adaptera. Tylko 1 port pozwala, jeśli używasz go jako powerbanka Chciałbym, żeby wszystkie 4 były używane do ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dzisiaj otrzymałem zamówione towary, otrzymałem je wszystkie, mam je, wszystko jest w porządku do tej pory, jest ładowanie baterii ładnie, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    fantastic product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Πολύ καλός φορτιστής και ποιοτικός. Ταχύτητα φορτισεις μπαταριών καθαρά θέμα χωρητικότητας τις εκάστοτε μπαταρίας.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Doskonała ładowarka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 576
    • Ft8 514
    • Ft11 100
    • Ft2 560
    • Ft4 438
    • Ft7 027
    • Ft14 429
    • Ft21 091
    • Ft18 502
    • Ft7 774
    • Ft7 027
    • Ft7 046
    • Ft6 405
    • Ft10 363
    • Ft18 489
    • Ft6 659
    • Ft7 658
    • Ft2 958