Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(188)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    ότι καλύτερο για τήν θάλασσα πολύ καλή ποιότητα εξαιρετικά

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2017

    Bastante resistente, aconchegante e fácil de calçar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2017

    The shoes are very light and comfortable. I removed 1 star for the broken thread.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2017

    Surprisingly fast delivery. Those shoes are very comfortable and ligh.They are fun to have on your feet and your friends will ask you, "where did you get them from?" Overall-recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2020

    Różnica w parze wielkości nie jest w tym samym rozmiarze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    To prawdziwa atrakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Uwielbiam ten but! Dostarczono go dzisiaj, a ja nosiłem go cały dzień. Jest wygodny, lekki i stylowy. I kocham kolory. To jest dokładnie to, co wygląda na zdjęciu. Nie mogę się doczekać noszenia go, zwłaszcza w lecie, kiedy jest gorąco, bo dzięki siatce można go oddychać. Cena jest doskonała - czuję, że dostaję dużo huku za dolara. Warto było czekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Śliczny but, tak dobrze wykonany i jaka świetna cena. Zakupione 24 czerwca, spodziewana dostawa 25 lipca, przybył dzisiaj 1 lipca jak dobrze to jest!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Uwielbiam niebieskie buty w żółtych kolorach. Jest wygodnie na basen, plażę, koszenie trawnika i chodzenie. Otrzymałem wiele komplementów i pytań, gdzie kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Kliknij na zamówienie otrzymane, ale nie zostało jeszcze odebrane. Wcisnąłem błąd w przycisku. - Nie. Bob Coss 113-2985 Księżniczka Crescent, Coquitlam, p.n.e. V3B 7P3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 212
    • Ft11 515
    • Ft19 951
    • Ft12 948
    • Ft23 275
    • Ft11 239
    • Ft11 083
    • Ft15 885
    • Ft21 058
    • Ft16 256
    • Ft18 841
    • Ft6 232
    • Ft10 056
    • Ft22 904
    • Ft17 318
    • Ft25 493
    • Ft17 363
    • Ft1 676