Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Soczewki dotarły w odpowiednim czasie. Jeszcze nie próbowałem soczewek. zadowolony z wyglądu i jego ładnej wagi. Wymaga więcej lub lepszego opakowania, ponieważ wygląda na to, że został upuszczony gdzieś wzdłuż linii, co powoduje, że nasadka obiektywu ( 67 mm koniec) była złamana i nie jest w stanie utrzymać się na obiektywie, więc teraz nie ma zastosowania. Obiektyw sam jest w 100 idealny i nie ma wpływu. Jestem pewien, że odrobina folii po obu końcach pudełka wyleczyłaby i uszkodziła nasadki soczewki. Po prostu szczęśliwy obiektyw jest w porządku i nie mogę się doczekać, żeby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    jó elégedett vagyok vele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Super, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2019

    This super telephoto lens is a piece of jewelry i was a bit unclear if this will make the job or not so i received it last week and made the test only yesterday and at night put it on a tripod took a picture with my phone of the set up and the final picture and look at the amazing result from my DSLR my DSLR is a EOS CANON 6D MARK II FULL FRAME

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2019

    Thi s Lens is fully manual, and that's exactly what I was looking for! With my telefoto I want to have full control over each and every function of the lens and camera. The lens itself is bright and crisp sharp, very easy and straightforward to use. The only remark I have is lack of a better, deeper lenshood and rear lens cover. I upload here 3 photos made on a partially cloudy winter day at a distance of more than 7 km (4.5 mi).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    To nie jest najlepszy obiektyw. Ma problem z aberracją chromatyczną, na 800 mm wiruje na zakrętach. Nie ma przepony w ogóle (apertura jest stała). Mimo to, za tę cenę (nawet bez kuponów i darmowych przedmiotów) jest świetna. Następny obiektyw, który znam, z tym zakresem ostrości kosztuje ponad 8000 dolarów. Nie można oczekiwać lepszej jakości. Soczewka jest niespodziewanie lekka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    für den Preis ganz okay natürlich nicht vergleichbar mit einem Objektiv für mehrere 1000 €. gut geeignet für nicht bewegliche Gegenstände wie z.b. Mond Fotografie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    El anillo para asegurar el zoom (Look-Open) es inestable, no resulta cómodo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    Good value. Suitable even for moon photos!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    Take a look in my channel YouTube aimadox

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 996
    • Ft43 163
    • Ft18 497
    • Ft17 094
    • Ft27 746
    • Ft31 850
    • Ft18 497
    • Ft8 898
    • Ft16 733
    • Ft4 986
    • Ft3 913
    • Ft3 200
    • Ft3 200
    • Ft4 853
    • Ft2 488
    • Ft3 913
    • Ft2 846
    • Ft14 488