Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Przybyło zgodnie z planem i widziałem, że działa, ale jeszcze nie umieściłem go w skałach robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Jeszcze nie przetestowane...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Wszystko działa jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Produkt zgodny z opisem. Właśnie dostałem dzisiaj i zastąpiłem problemową. Wygląda na to, że działa dobrze po pierwszym sprzątaniu. Będę monitorował. Problemem jest to, że otrzymałam to po ponad 5 tygodniach zamiast 2. Więc myślałam, że ta paczka zostanie zgubiona. Ale Banggood zgodził się wysłać drugie zamówienie w zeszły piątek. Więc nie narzekam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Szybka dostawa i dobra paczka. Otrzymany produkt jest taki sam jak opis i zdjęcia. Jeszcze się nie przebadaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Szybka dostawa i dobra paczka. Otrzymany produkt jest taki sam jak opis i zdjęcia. Jeszcze się nie przebadaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Silnik pracuje zgodnie z przeznaczeniem, dostawa pakietu bardzo szybko, bezpłatnie i z śledzenia dostępne - wszystko, co chciałem 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Idealna cena za produkt. Dobry produkt, taki sam jak w robocie. Guma chroniąca kable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    GR
    14/10/2021

    Dobry czas dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 099
    • Ft1 656
    • Ft11 120
    • Ft3 240
    • Ft10 346
    • Ft3 831
    • Ft1 308
    • Ft3 276
    • Ft48 303
    • Ft8 813
    • Ft3 064
    • Ft7 279
    • Ft1 241
    • Ft3 210
    • Ft2 088
    • Ft3 445
    • Ft18 469
    • Ft6 513