Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Gniazdo adaptera zasilania nie mieści się w gniazdach francuskich, które są okrągłe jak na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Jak na produkt w magazynie, dostawa była trochę długa, 4 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Moje pierwsze zamówienie i zaskoczony, aby otrzymać go tak szybko (to przychodzi z daleka w każdym razie!). Bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone w trybie Airbag! Rozpakowane i piękne szare pudełko kartonowe Czarny. Wewnątrz tabletki bardzo dobrze chronione półprzezroczystą folią. Istnieje kabel HDMI w trybie USB C. Jest kabel USB C do podłączenia audio. I oczywiście szybka ładowarka o mocy 30 watów i kabel USC C. I to jest jedyna wada! Wtyczka adaptera nie pasuje do naszych żeńskich wtyczek z Niko!... Zmodyfikowałem dostarczaną wtyczkę (jako dobrą złotą rączkę) Aby być w stanie naładować tablet, ponieważ z moją ładowarką Huawei P30PRO, która wyglądała podobnie, ale to nie działa... W każdym razie po raz pierwszy jest to Nickel. Teraz mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał korzystać z gwarancji. Nie znalazłem w twoim domu pokrowca na tę tabliczkę, a to niefortunne. Będę musiał kupić to w BOL.COM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Naprawdę ładny tablet, najlepszy flagowy tablet z Androidem. Porównałem go do karty S7+ mojego przyjaciela, a ekran jest równie jasny i żywy. Górne elementy, ergonomiczny uchwyt pozwala na ułożenie tabletu, jak chcesz. Banggood przesyła tablet z Global ROM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Nie ma gwarancji, Cyrylica numer jest nieprawidłowy Kartony są inne Czy to Nie ma gwarancji., numer seryjny nawet pudełko nie jest taki sam origanial

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Perfekcyjna

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobra modelka. Tańszy w 256 giga niż jedyny model 128 giga dostępny we Francji po 800 €.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Ponieważ globalny ROM został zainstalowany, możesz go używać bez żadnych problemów, wybierając japoński.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Zadowolenie jest świetnym produktem, na razie działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Niesamowite tablety. użyj go jako drugiego monitora na laptopie roboczym, jak również normalnego tabletu. Doskonała jakość, wysoka jakość i w zasadzie niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$219.99
    • US$124.99
    • US$199.99
    • US$139.99
    • US$129.99
    • US$99.99
    • US$319.99
    • US$199.99
    • US$189.99
    • US$137.99
    • US$189.99
    • US$179.99
    • US$164.99
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$519.99
    • US$324.00