Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Przybyli szybko i bardzo starannie zapakowani. Android 11 został zainstalowany, międzynarodowy ROM z Play Store zainstalowany. Nie mogłem jednak zainstalować Netflixa ze sklepu z aplikacjami, ale to działało przez zainstalowanie APK.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Pad jest całkiem ładny jak na tę cenę. Mam go od ponad miesiąca. Przybyłem za miesiąc i mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. Jedyną złą rzeczą, którą mogę zauważyć jest to, że czasami wyłącza się całkowicie i zrestartuje się automatycznie, jeśli go zasilasz. To jest trochę denerwujące. Nie wiem, czy to rom, który nie jest globalny, czy coś z systemem operacyjnym. Miałem kilka iPadów i tabletów i myślę, że jest bardziej związane z androidem. Ponadto musisz zainstalować Netflix ręcznie z apk. Link rodzinny nie działa prawidłowo, jak w innych urządzeniach, ponieważ tablet nie jest certyfikowany przez Google Play Protect na poziomie bezpieczeństwa i nie mogę wyszukiwać, dlaczego. Zegar zawsze pokazuje jakieś chińskie litery i mogę je usunąć... I jest kilka aplikacji, których nie rozpoznaję już zainstalowanych... Nie jestem pewien, czy to wzdęcia, czy nie... Poza tym dźwięk jest niesamowity, obraz jest na najwyższym poziomie szybki i chwytliwy. Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Ekran jest duży, czuje się premium. Polecam, jeśli możesz żyć z tymi niepowodzeniami, o których wspomniałem. Zdjęcia, które dołączyłem, pochodzą z chwili, gdy tablet wyłącza się znikąd... I aplikacje, które do tego doszły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Produkt przybył wcześniej i otwarty, prawdopodobnie w celu zainstalowania romu w języku włoskim. Po uruchomieniu wyświetla wiadomość w obrazku. Bardzo dobre osiągi. Moim zdaniem nie jest zalecany dla tych, którzy chcą produktu głównie do pracy, Android ma ograniczenia w porównaniu z Windows. W tym przypadku zalecam, aby dokładnie sprawdzić, czy w sklepie są aplikacje, które mogą zastąpić oprogramowanie, którego normalnie nie używasz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dobre opakowanie, ładny ekran, bo to prezent, więc patrzyłem na podstawowe rzeczy, które są w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Jeśli chcesz kupić tablet, który jest lepszy niż iPad pro, to śmiało, piękny ekran Oled, super potężny procesor, dźwięk JBL doskonała bateria, mam problem z Androidem, ale przyzwyczaiłem się do niego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Bardzo zadowoleni z obsługi klienta, mieli właściwą komunikację, wysyłka przybyła w dokładnej dacie dostawy. Dla samego produktu dotarł w dobrym stanie, po prostu czułem się zaskoczony, gdy zauważyłem, że mój przedmiot został otwarty (wnioskowany z powodu niestandardowej kontroli).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Zamówiłem z Japonii. To było 11 dni przed moim przybyciem, więc przybyłem wcześniej niż się spodziewałem. To wstyd, że jest kilka Japończyków korzystających z tego tabletu i nie ma blogów lub recenzji w Internecie, ale czuję, że jest to samo, co iPad lub więcej! Cieszę się, aby zobaczyć więcej dostępnych aplikacji na Androida.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Tablet przybył szybko, pakiet został otwarty przez sprzedawcę i zainstalowano wersję globalną. Sklep Google Play jest również zainstalowany. Netflix jest dostępny tylko w SD-L3. Nie są możliwe aktualizacje firmware OTA. /Ochrona jest zamknięta na 1. kwietnia. Ekran jest w porządku w cenie. Nie tak ostre i jasne jak tablet Samsung lub Apple. Galaretka jest obecna w trybie portretowym. Polecam sprzedawcy przestać instalować firmware i dostarczyć tablet fabrycznie uszczelniony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Nie ma w nim żadnych przedmiotów. Zamówiłam 3 jednostki, ale otrzymałam tylko 1.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wielki wyświetlacz wielki głośniki wielki procesor, Są dwa problemy 1: rom jest fałszywy global przyszedł z odblokowanym bootloaderem 2: Netflix obsługuje tylko sd nie nawet fhd Więc Dolby Vision jest bezużyteczny dla Netflixa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$264.99
    • US$145.19
    • US$159.99
    • US$219.99
    • US$129.99
    • US$169.99
    • US$92.99
    • US$184.99
    • US$359.99
    • US$224.99
    • US$399.99
    • US$189.99
    • US$129.99
    • US$219.99
    • US$204.99
    • US$199.99
    • US$83.99