Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(411)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(411)
    • 5 Star(384)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Otrzymany w ciągu 12 dni do Niderlandów. Brak kosztów podatkowych lub celnych. Bardzo ładny tablet. Piękny ekran, świetny dźwięk. Tablet ma preinstalowany de Global Lenovo ROM, więc nazwa tego urządzenia, wpisanego w Androidzie to Lenovo P11 Pro. Musiałem tylko wycofać Netflixa z APKMirror lub Aptoide, ponieważ instalacja przez PlayStore nie jest możliwa. Wszystkie usługi Google są dostępne. Ten tablet ma najlepszy 'bang for the Buck', jeśli nie potrzebujesz najbardziej szybkiego procesora dostępnego w tej chwili. Kupiłem też Lenovo Keyboard Pack. Dzięki temu tablet jest prawdziwym substytutem laptopa. Kupiłem pakiet Keyboard w de Lenovo za 89,10 euro, po zastosowaniu kodu kuponowego 10 euro, który jest dostępny dla wszystkich klientów. Ładowarka 20W XiaoXin Pad Pro jest dla chińskich wypustek, więc Banggood dodaj do pakietu adapter podróżny (mały na zdjęciu). Ale ten adapter nie pasuje. (w Niderlandach i Niemczech). Sam miałem adaptery podróżnicze (ten duży na zdjęciu), więc nie było to dla mnie problemem. Dla każdego, kto wątpi; kup ten niesamowity tablet. Nie pożałujesz!

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    15 dni po wysyłce potrzebne do przyjazdu do Stanów Zjednoczonych, a sprzedawca potrzebował 3 dni, aby wysłać produkt no 24bhoras, jak mówi całkowity opis 18 dni dobre materiały zalecane

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Doskonały produkt, przybył bardzo szybko w Brazylii! Po przybyciu do Brazylii, po pewnym czasie przeszedł dozor celny. Sprzedawca zamieścił następnego dnia zakup, a ja kupiłem noc. Nawet z opóźnieniem w Brazylii, od daty zakupu, przybyła z 29. Opodatkowano mnie na 256 reali. Tak to się opłaciło! Dźwięk mnie tak bardzo zaskoczył! Bardzo zróżnicowane głośniki JBL. Dla tych, którzy mają pytania, umieszczam je na zdjęciach, jeśli chodzi o ustawienie języka, masz opcję portugalski. Po wyborze Portugalczyka, daje możliwość wyboru Portugalczyka z różnych krajów, w tym Portugalczyka z Brazylii. Na zdjęciach są piękne kolory! Połączenie internetowe ma dwa pasma: 2.4 i 5.0. To działa perfekcyjnie!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Natanggap ko ang element dito sa pinas Data zamówienia: 13 marca Data otrzymania: 21 marca Kurier: Ninjavan Unang beses ko pa lang umorder dito sa banggood. Transakcja 9/10 Usługa kurierska nie jest wskazana. Naman si banggood sa mga mesahe ko kaso hindi lang agad agad. Nakabalot sa bąbelkowy element yung. Za: /Żadnych zniszczeń, /czy coś takiego. * ram 9/10 * pamięć wewnętrzna 10/10 * gier 8/10 * Oglądanie wideo / film 8/10 * amolowany 9/10 * dźwięk (dolby) 10/10 *rozmiar 9/10 *waga 10/10 * split screen 8/10 (nie działa w Google spotkać) Przeciw: *bez darmowych 😢 * trzeba przekazać nowszą wersję netflixa 6/10 * nie ma aplikacji do folderów plików w tabletie, więc go pobierz. 5/10 * kamera 5/10 * nie można dostosować wielkości aplikacji ikon.4/10 Kabuuan: towary para sa presyo nya kumpara sa galaktyk tab s7. Pero kung może pera kayo, samsung lub ipad ang bilhin nyo. Para wala kayong fortepiano. Mam nadzieję, że Banggood przyśle trochę darmowych.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Tablet doskonałej jakości, dobrej wielkości, lekkiej wagi, smukły, dobry dźwięk, ze wszystkimi funkcjami, o które proszę tabletu. Myślałem, że może ekran o strukturze pentylizowanej może brakować jakości, ale z nim w dłoni mogę odmówić, wcale. Być może patrząc na ekran z lupą można zauważyć różnicę, ale porównując go do mojego starego Samsung Tab S z ekranem AMOLED muszę powiedzieć, że nie wygląda gorzej. Zrobiłem zdjęcie na „G" Google'a z makro obiektywem telefonu, żeby docenić strukturę subpikseli, ale gołym okiem wygląda idealnie.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Schneller Versand (12 Tage), super Tablet, tolle Haptik und Verarbeitung, Global-ROM und Play-Store waren bei mir installiert, Netflix, Prime Video und alle anderen Apps laufen problemlos, Performance für meine Ansprüche vollkommen ausreichend, für grafikaufwendige Spiele sollte man wohl doch ein Tablet mit einem stärkeren Prozessor wählen, das etwas unschärfere Pentile Display fällt nur beim direkten Vergleich mit einem anderen Tablet mit gleicher Auflösung auf, auch die Kamera macht zumindest bei Tageslicht sehr brauchbare Fotos, ich würde es jedenfalls sofort wieder kaufen, der mitgelieferte Strom-Adapter passt allerdings nicht, habe für 2 € einen extra kurzen Adapter für Europa (Bild 3) gekauft und an das Netzteil (Bild 2) geklebt, sieht nun fast aus wie ein Original-Netzteil für Europa (Bild 1), Preis/Leistung ist unschlagbar, in Deutschland hätte ich 200 € mehr bezahlt

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Ta tabliczka jest fantastyczna! Oprócz procesora, który nadal jest świetny, sprawny i mniej energochłonny niż Qualcomm z najwyższej półki, jest prawie na równi z najlepszymi tabletami, które kosztują dużo więcej. Właśnie wyjęto z pudełka od razu masz wrażenie, że nigdy nie posiada produktu doskonałej jakości, wykończenia i materiały są doskonałe, korpus jest wykonany z metalu i pomimo wielkości jest dość lekki i da się go kontrolować, waży mniej niż pół kilograma. Wyświetlacz to 11,5" Oled, naprawdę bardzo piękny w kolorach i szczegółach z rozdzielczością WQHD. Bateria 8600 mAh jest nieskończona, pokrywa cały dzień, można łatwo zrobić 7/8 godzin ekranu, jest również szybkie ładowanie z oryginalnej ładowarki (chińskie gniazdko, ale Banggood zapewnia adapter) dostarczane przez 20W. Obsługuje wszystkie aplikacje streamingowe, takie jak Prime Video, Sky Go itp., tylko z Netflix miałem kilka początkowych czkawek, ponieważ preinstalowana wersja wymaga aktualizacji i nie jest wspierana na żywo przez Google PlayStore, Problem ten jest jednak łatwo rozwiązany poprzez zainstalowanie apk pobranego z apkmirror. Po zakończeniu tego działania Netflix działa również poprzez wsparcie pełnej rozdzielczości. Różne aplikacje do rozmów wideo są regularnie obsługiwane, takie jak Poznaj, Zoom, itp. Dźwięk jest dobry i potężny. Odciski palców są obecne na przycisku zasilania, znajdującym się po lewej stronie, na górze. Jest slot na sim, chociaż nie miałem okazji go wypróbować, i nie znalazłem żadnego odniesienia do kodu IMEI. Wszystkie aplikacje są w języku włoskim, nie ma dziwnego chińskiego oprogramowania, android jest uaktualniany do wersji 10, nawet łaty bezpieczeństwa są uaktualniane do 2021. Za zapłaconą cenę, nieco ponad 350 euro, masz na rękach tablet, który jest sprzedawany na liście we Włoszech od 649 do 699 euro (i byłby wart wszystkich), dlatego czuję, że dokonałem naprawdę umowy. Dotarł w około 15 dni, z wysyłką UE linia priorytetowa dostarczyła GLS bez ceł.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Na początku marca, zapytałem przez Banggooda na Facebooku o dostępność akcji (w tym czasie nie było jeszcze zapasów) i przedstawiciel klienta obsługujący swoje konto był bardzo reagowany i faktycznie powiadomił mnie o ich uzupełnianiu. Po dostępności zapasów, natychmiast dodałem tę jednostkę do koszyka i wymeldowałem się 10 marca 2021 roku. Potem 21 marca, byłem zaskoczony, że paczka dotarła już (wcześniej niż ETA, czyli początkowo 3 kwietnia zgodnie z e-mailem z Banggood). Tablet czuje się premium i do tej pory po kilku tygodniach użytkowania nadal mi się podoba; używali go do wideokonferencji, lekkich gier, przeglądania mediów społecznościowych, Oglądanie filmów na youtube i netflix (preinstalowany jeden nie działał, więc zainstalowałem apk przez tę stronę: https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/netflix/netflix-7-87-2-build-16-35298-release/netflix-7-87-2-build-16-35298-android-apk-download/). wyświetlacz amoled jest ładny, natomiast audio zasilane przez JBL jest bardzo niesamowite, co czyni go bardzo zanurzającym. Ogólnie dobry android tablet za swoją cenę. (próbowałem przesłać klipy, ale banggood app nie pozwala mi lol)

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Dla tych, którzy mają pytania dotyczące tej tabletu mogę potwierdzić, że jest to tablet, który polecam. Krążyły plotki, że Netflix nie działał prawidłowo, że już został naprawiony. Nawet jeśli nie jest to globalny ROM, wszystko, co masz na PLAYSTORE można po cichu pobrać Netflix. /Mogą kupować bez strachu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Przedmiot jest zabezpieczony, a dostawca z ninja jest bardzo uprzejmy. Pakiet był kompletny, a jego działanie działa dobrze. Sprawdzę, czy długo to potrwa, ale na razie jestem całkowicie zadowolony. Warte tych pieniędzy. Zaktualizuję ją później po przetestowaniu. Mam tylko nadzieję, że obudowa i klawiatura, którą zamówiłem, zostaną wkrótce dostarczone. Do tej pory jest napisane, że nie ma na stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$269.99
    • US$199.99
    • US$129.99
    • US$139.99
    • US$149.99
    • US$114.99
    • US$289.99
    • US$194.99
    • US$224.99
    • US$194.99
    • US$449.99
    • US$99.99
    • US$204.99
    • US$129.99
    • US$249.99
    • US$299.99
    • US$154.99
    • US$41.99