Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(373)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(373)
    • 5 Star(346)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Przedmiot jest zabezpieczony, a dostawca z ninja jest bardzo uprzejmy. Pakiet był kompletny, a jego działanie działa dobrze. Sprawdzę, czy długo to potrwa, ale na razie jestem całkowicie zadowolony. Warte tych pieniędzy. Zaktualizuję ją później po przetestowaniu. Mam tylko nadzieję, że obudowa i klawiatura, którą zamówiłem, zostaną wkrótce dostarczone. Do tej pory jest napisane, że nie ma na stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Doskonały produkt, przybył bardzo szybko w Brazylii! Po przybyciu do Brazylii, po pewnym czasie przeszedł dozor celny. Sprzedawca zamieścił następnego dnia zakup, a ja kupiłem noc. Nawet z opóźnieniem w Brazylii, od daty zakupu, przybyła z 29. Opodatkowano mnie na 256 reali. Tak to się opłaciło! Dźwięk mnie tak bardzo zaskoczył! Bardzo zróżnicowane głośniki JBL. Dla tych, którzy mają pytania, umieszczam je na zdjęciach, jeśli chodzi o ustawienie języka, masz opcję portugalski. Po wyborze Portugalczyka, daje możliwość wyboru Portugalczyka z różnych krajów, w tym Portugalczyka z Brazylii. Na zdjęciach są piękne kolory! Połączenie internetowe ma dwa pasma: 2.4 i 5.0. To działa perfekcyjnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Tablica dotarła szybko, z magazynu w Europie (CZ) to tylko 4 dni. Przesyłka została namierzona, a ja otrzymałem e-mail i sms, gdy została przejęta przez węgierską firmę kurierską. Tablet działa dobrze, ale jeszcze nie użyłem soji. Urządzenie przybyło bezbłędnie bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Zamówiłam 14 września, a dotarła 27 września 2021 roku Zamówiłem 2 szt. Wszystko w dobrym stanie. To mój pierwszy raz, aby kupić online, muszę powiedzieć, że sprzedawca jest godny zaufania. Dzięki, ale nie mogę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    PH
    04/08/2021

    Item arrived safe and sound after exactly 10days after placing order. That's fast enough for me. All items are complete and all original. No damaged item, all working. Very good buy indeed.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Fantastyczny ekran! bardzo zadowolony z tabletu. Globalny ROM jest instalowany z Google Play. Działa bardzo dobrze z walizką, którą można kupić osobno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Prawie 15 dni czekania z Filipin, w końcu otrzymałem przedmiot, to tak piękne, folia bąbelkowa jest tak gruba, aby produkt był bezpieczny. Wielkie dzięki, NinjaVan, zamówi ponownie. Polecam wszystkim 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Urządzenie wierne Lenovo, przestarzałe menu, które nie zmienia się od 10 lat, uważaj nawet po aktualizacji urządzenia nie jest kompatybilne z Netflixem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Otrzymałem 6/1 na zamówienie 5/24, więc przybyło szybciej niż się spodziewałem. Miałem szczęście, biorąc pod uwagę, że wysłano go za granicę. Działa dobrze, a ekran jest piękny, a dźwięk Dolby jest potężny. Uwierzytelnianie twarzy i odcisków palców jest również szybkie i wygodne w porównaniu z innymi tabletkami, które kupiłem dwa lata temu. Kupiłem klawiaturę i papierową Lenovo Tab P11 Pro i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Zamówiony 27 lipca, przyjęty 08 sierpnia. Przedmioty są owinięte w folię bąbelkową. Pudełka są proste, ale eleganckie. Produkty działają zgodnie z obietnicą. Kocham wszystkie funkcje tabletu i jego klawiatury. Ten produkt naprawdę zmienia grę i naprawdę go kocham. Jedynym minusem jest aparat, który jest trochę mało rozdzielczości, ale jest całkiem przyzwoity. Ale to świetny zakup, 👍👍👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$129.99
    • US$189.99
    • US$189.99
    • US$199.99
    • US$164.99
    • US$99.99
    • US$179.99
    • US$219.99
    • US$68.99