Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(241)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(241)
    • 5 Star(228)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Otrzymany w ciągu 12 dni do Niderlandów. Brak kosztów podatkowych lub celnych. Bardzo ładny tablet. Piękny ekran, świetny dźwięk. Tablet ma preinstalowany de Global Lenovo ROM, więc nazwa tego urządzenia, wpisanego w Androidzie to Lenovo P11 Pro. Musiałem tylko wycofać Netflixa z APKMirror lub Aptoide, ponieważ instalacja przez PlayStore nie jest możliwa. Wszystkie usługi Google są dostępne. Ten tablet ma najlepszy 'bang for the Buck', jeśli nie potrzebujesz najbardziej szybkiego procesora dostępnego w tej chwili. Kupiłem też Lenovo Keyboard Pack. Dzięki temu tablet jest prawdziwym substytutem laptopa. Kupiłem pakiet Keyboard w de Lenovo za 89,10 euro, po zastosowaniu kodu kuponowego 10 euro, który jest dostępny dla wszystkich klientów. Ładowarka 20W XiaoXin Pad Pro jest dla chińskich wypustek, więc Banggood dodaj do pakietu adapter podróżny (mały na zdjęciu). Ale ten adapter nie pasuje. (w Niderlandach i Niemczech). Sam miałem adaptery podróżnicze (ten duży na zdjęciu), więc nie było to dla mnie problemem. Dla każdego, kto wątpi; kup ten niesamowity tablet. Nie pożałujesz!

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Natanggap ko ang element dito sa pinas Data zamówienia: 13 marca Data otrzymania: 21 marca Kurier: Ninjavan Unang beses ko pa lang umorder dito sa banggood. Transakcja 9/10 Usługa kurierska nie jest wskazana. Naman si banggood sa mga mesahe ko kaso hindi lang agad agad. Nakabalot sa bąbelkowy element yung. Za: /Żadnych zniszczeń, /czy coś takiego. * ram 9/10 * pamięć wewnętrzna 10/10 * gier 8/10 * Oglądanie wideo / film 8/10 * amolowany 9/10 * dźwięk (dolby) 10/10 *rozmiar 9/10 *waga 10/10 * split screen 8/10 (nie działa w Google spotkać) Przeciw: *bez darmowych 😢 * trzeba przekazać nowszą wersję netflixa 6/10 * nie ma aplikacji do folderów plików w tabletie, więc go pobierz. 5/10 * kamera 5/10 * nie można dostosować wielkości aplikacji ikon.4/10 Kabuuan: towary para sa presyo nya kumpara sa galaktyk tab s7. Pero kung może pera kayo, samsung lub ipad ang bilhin nyo. Para wala kayong fortepiano. Mam nadzieję, że Banggood przyśle trochę darmowych.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Schneller Versand (12 Tage), super Tablet, tolle Haptik und Verarbeitung, Global-ROM und Play-Store waren bei mir installiert, Netflix, Prime Video und alle anderen Apps laufen problemlos, Performance für meine Ansprüche vollkommen ausreichend, für grafikaufwendige Spiele sollte man wohl doch ein Tablet mit einem stärkeren Prozessor wählen, das etwas unschärfere Pentile Display fällt nur beim direkten Vergleich mit einem anderen Tablet mit gleicher Auflösung auf, auch die Kamera macht zumindest bei Tageslicht sehr brauchbare Fotos, ich würde es jedenfalls sofort wieder kaufen, der mitgelieferte Strom-Adapter passt allerdings nicht, habe für 2 € einen extra kurzen Adapter für Europa (Bild 3) gekauft und an das Netzteil (Bild 2) geklebt, sieht nun fast aus wie ein Original-Netzteil für Europa (Bild 1), Preis/Leistung ist unschlagbar, in Deutschland hätte ich 200 € mehr bezahlt

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Tablet doskonałej jakości, dobrej wielkości, lekkiej wagi, smukły, dobry dźwięk, ze wszystkimi funkcjami, o które proszę tabletu. Myślałem, że może ekran o strukturze pentylizowanej może brakować jakości, ale z nim w dłoni mogę odmówić, wcale. Być może patrząc na ekran z lupą można zauważyć różnicę, ale porównując go do mojego starego Samsung Tab S z ekranem AMOLED muszę powiedzieć, że nie wygląda gorzej. Zrobiłem zdjęcie na „G" Google'a z makro obiektywem telefonu, żeby docenić strukturę subpikseli, ale gołym okiem wygląda idealnie.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Na początku marca, zapytałem przez Banggooda na Facebooku o dostępność akcji (w tym czasie nie było jeszcze zapasów) i przedstawiciel klienta obsługujący swoje konto był bardzo reagowany i faktycznie powiadomił mnie o ich uzupełnianiu. Po dostępności zapasów, natychmiast dodałem tę jednostkę do koszyka i wymeldowałem się 10 marca 2021 roku. Potem 21 marca, byłem zaskoczony, że paczka dotarła już (wcześniej niż ETA, czyli początkowo 3 kwietnia zgodnie z e-mailem z Banggood). Tablet czuje się premium i do tej pory po kilku tygodniach użytkowania nadal mi się podoba; używali go do wideokonferencji, lekkich gier, przeglądania mediów społecznościowych, Oglądanie filmów na youtube i netflix (preinstalowany jeden nie działał, więc zainstalowałem apk przez tę stronę: https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/netflix/netflix-7-87-2-build-16-35298-release/netflix-7-87-2-build-16-35298-android-apk-download/). wyświetlacz amoled jest ładny, natomiast audio zasilane przez JBL jest bardzo niesamowite, co czyni go bardzo zanurzającym. Ogólnie dobry android tablet za swoją cenę. (próbowałem przesłać klipy, ale banggood app nie pozwala mi lol)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    15 dni po wysyłce potrzebne do przyjazdu do Stanów Zjednoczonych, a sprzedawca potrzebował 3 dni, aby wysłać produkt no 24bhoras, jak mówi całkowity opis 18 dni dobre materiały zalecane

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Niesamowity tablet z 2021 roku. Niewiarygodna jakość konstrukcji, niesamowity ekran i niesamowity dźwięk quadowych głośników JBL! Magazyny procesorów, ram i uf przenoszą urządzenie bez wysiłku przez każde zadanie. Podwójne kamery z tyłu i pozostałe kamery z przodu urządzenia są zaskakująco dobre jak na tablet, nie spodziewałem się tego!! Za około 380€ (440$) to ogromna oferta dla tego, co oferuje i łatwo rywalizuje z dużo droższymi tabletami...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Dostałem tablet w 11 dni. Jakość ekranu jest doskonała. Tabletka jest bardzo lekka. Jesteśmy bardzo zaskoczeni, jest po prostu super! Jedynym minusem jest znalezienie długopisu

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Tablet jest doskonały Jestem zatłoczony ekran jest niesamowity miałem samsung s5e tablet z oled ekran i lenovo jest lepszy... Zamówienie przyszło 20 dni w UE bez podatków i opłat celnych. Jestem bardzo zadowolony z tabletu jakość budowy jest niesamowita, a dźwięk z głośników jbl jest doskonały. Polecam ten tablet i w tej cenie jest najlepsza oferta w swojej kategorii. Również ma międzynarodowy rom, który jest lekki i gładki. Zawiera ona adapter eu i opakowanie było doskonałe. Nie myśl dwa razy, że tablet z jego specyfikacją w tej cenie jest niesamowita oferta. Dziękuję bardzo BANGOOD!!!!!!!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Doskonały tablet audio i górny wyświetlacz. Doskonała wydajność, nadaje się do cięższych gier pozostałych jako temperatury zawsze w normie. Doskonała bateria doskonałego czasu trwania. Polecam zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 160
    • Ft134 332
    • Ft48 846
    • Ft45 793
    • Ft42 740
    • Ft54 952
    • Ft39 687
    • Ft100 748
    • Ft36 634
    • Ft119 067
    • Ft61 058
    • Ft36 634
    • Ft143 491
    • Ft50 373
    • Ft48 846
    • Ft54 952
    • Ft42 740
    • Ft42 740