Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Dobrze, za cenę, jaką płacisz. Zdecydowanie nie powinny oczekiwać dobrej jakości dźwięku w ogóle, są dość przeciętne. Niedużo i trochę słabo brzmi. W przypadku słuchawek bezprzewodowych w tej cenie, są one przyzwoitą jakością. Konstrukcja obudowy i słuchawki wyglądają dobrze. Nie sugerowałbym tych słuchawek nikomu z małymi uszami, bo są twardym plastikiem, który wkopie się po długim noszeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Element zgodny z opisem Przybyły wcześniej, niż się spodziewaliśmy Mam parę słuchawek od Lenovo, jak na razie ten jest najlepszy. Szybsze połączenie i mikrofon lepiej odbiera dźwięk. Nie można narzekać, że jest mniejszy rozmiar, a bateria mniejsza i krótszy czas. Ponieważ właśnie go dostałem, tylko próbowałem kilka spotkań wideo i jak na razie jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Doskonały produkt... dotarł w idealnym stanie i bardzo szybko. Bardzo dobry dźwięk i doskonałe pudełko do napełniania. Mały i łatwy do przenoszenia. System cyfrowy pokazujący baterię obudowy ładowania ułatwia. Wygodne w uchu i nie boli, nawet przez wiele godzin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Świetne słuchawki, idealnie pasuje do uszu. Wysokiej jakości dźwięk do gier, wideo i muzyki i bardzo głośny. Pracuje z Dotykiem. Bateria działa długo i ładuje się bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Zrobione w dobrym stanie i działa dobrze. Jakość dźwięku jest doskonała dzięki mojemu Samsung J7 SE! Z jego ceną! (pol.)!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Bardzo szybka dostawa pod moje drzwi. Cena jest wyższa w porównaniu do innych stron internetowych. Jakość produktu jest dobra, ale czuję, że powietrze spadnie mi z uszu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Bardzo ładne i szczupłe. Dobre brzmienie i szybkie połączenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Przyszedł szybciej (2 tygodnie) i działa dobrze Dźwięk jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Small earbuds and slim case. Good materials. Acceptable sound quality. But connection is weak and call quality is not very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobra jak na tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$21.99
    • US$56.99