Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Szybka wysyłka, przybyła wcześniej niż się spodziewaliśmy. Próbowałem przez 2 dni i jestem bardzo zadowolony. Ma wszystkie specyfikacje, które chciałem. Długa żywotność baterii, połączenie bardzo szybko i pozostawaj podłączony nawet na dużą odległość. Jakość dźwięku jest doskonała w cenie... Nie ma na co narzekać, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Wydaje się świetny produkt....zobaczymy w swoim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dostawa w porządku, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Przyjechaliśmy szybko, wszystko jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Spot on myśleć, że są dobre słuchawki będą polecać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Tak, otrzymaliśmy produkt. Czas dostawy bardzo dobry w ciągu 9-10 dni. Produkt dostępny w oryginalnym opakowaniu. Opakowanie jest lekko uszkodzone, ale na słuchawkach nie ma rysy. Ładowanie typu C jest bardzo dobre. Połączenie słuchawkowe było bardzo łatwe do zrobienia jakichkolwiek problemów. Ponadto, jakość dźwięku jest bardzo nasycony, bas jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Mam słuchawki bardzo ładne, ale tylko jedna z słuchawek działa po lewej stronie, Próbowałem je zresetować i połączyć ponownie, ale nadal nic nie świeci na nich zielone światło, ale nie ma dźwięku z prawej bocznej słuchawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Cześć obsługa klienta tak bardzo mi pomóc. Mój produkt przepadł, i tak szybko wrócił. Teraz otrzymał produkt i jest bardzo dobry. Dziękuję bardzo Najlepsze pozdrowienia Maksymalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Mam produkt, działa idealnie. Trochę za późno na dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    The sound quality is good and clean, but the bass is low. The microphone is fine. A very good product for its price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$21.99
    • US$30.99
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$33.99
    • US$91.99
    • US$19.99
    • US$46.99
    • US$9.99