Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(959)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(959)
    • 5 Star(845)
    • 4 Star(86)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    Druga słuchawka, którą kupuję i tym razem nawet doświadczenie było lepsze, ponieważ lepiej zapakowali produkt, pudełko przybyło nietknięte. Pierwsze, które kupiłem, nie miało ochrony, a pudełko przybyło całe ugniatane, ale oba słuchawki działają i są dobrej jakości. Jak na razie zadowolony i moja żona, która została z pierwszym. Przetestowałem funkcje połączenia i było zadowalające. W grach masz małe opóźnienie, ale prawie niezauważalne. Świetny produkt

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Um fone bluetooth de ótima qualidade! Mesmo sendo simples e com baixo custo consegue entregar um produto bom. As funcionalidades do touch são muito úteis: 1 toque para pausar, 2 toques para chamar assistente, e etc. Gostei do áudio dele, do tamanho que é pequeno e discreto, do encaixe na orelha que não causou desconforto. O microfone dele não é dos melhores, porém no meu caso usar o microfone do fone não é uma necessidade. Enfim, um ótimo fone em minha opinião, que irá satisfazer minhas necessidades!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Ładny, lekki, dobre fiksowanie uszu, dobry bas, dobra głośność, dyskretny. Dotyk trochę źle wykonać polecenia, nie zwiększa głośności urządzenia. Ale ogólnie podobała mi się słuchawka. Przypadek: Gdy pierwszy raz ją otworzyłem, myślałem, że się zepsuł, ale zamykał się i otwierał normalnie. Gniazda futerału do słuchawki mają magnesy, co ułatwia ich przechowywanie i pozostawia bardziej uwięzione. Nie mogłem sprawdzić, czy ładowali słuchawki. Długo się rozesłałem, prawie 20 dni. Zajęło to czas, aby dostarczyć, to było 88 dni oczekiwania, miałem już poprosić o zwrot pieniędzy, ale ta część logistyki była wina poczty, spędził prawie 60 dni w Jaboato/PE. SUPPORT: Musiałem naprawić swoją sytuację z powodu opóźnienia w dostawie i skontaktowałem się ze wsparciem przez e-mail, oni wszystko odpowiedziały po angielsku i rozmawiałem przez Instagram ze strony na BR, dostałem odpowiedź, ale trwało to prawie 2 tygodnie. OBS: Pierwszy zakup tutaj, który trwa tak długo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Słuchawki douszne dotarły w wskazanych czasach, i to jest świetne, próbowałem ich i działają dobrze, przede wszystkim wziąłem je dla komfortu w noszeniu i ponieważ małe i jestem zadowolony. Miałem szczęście, że działają, bo przybyłem w żałosnych warunkach, walizka i słuchawki są uszkodzone, ale wszystko inne jest do wyrzucenia, zdjęcia mówią same za siebie. Szczęśliwie, że udało się prostować bez psucia metalowych zakładek typu C atak na słuchawki, to również w rzeczywistości przybyło uszkodzone, zdjęcia mówią same za siebie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Przybyli zgodnie z planem, ale zwykle przychodzili o tydzień wcześniej, ale z powodu międzynarodowego zamknięcia i pandemii COVID-19 był nieco opóźniony. Dojazd dobrze zapakowany i w doskonałym stanie. Bardzo pod wrażeniem zbudowanej jakości. Słuchawki miały 80% baterii prosto z opakowania. Świetna jakość dźwięku i idealnie dopasowany do mojego telefonu. Testowałem na najgłośniejszej głośności i +-1. 5 godzin gry na 80%. Ładowanie do 100% trwało również 1,5 godziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Wyglądają na dobrej jakości, pochodzę z niektórych realme buds q, które chyba słyszą lepiej niż te, ale te mają lepsze basy i trzymają się lepiej do ucha, ma wpis typu c, który jest bardzo dobry, Zobaczymy o problemach z połączeniem i bateriami. Takie prace, 17 dni do przyjazdu do Meksyku, to mój pierwszy zakup tutaj i nie byłem rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo dobrze gotowy produkt! Dźwięk ma głośność! Bardzo łatwe połączenie przez Bluetooth, znalazł mój smartfon Apple bardzo szybko. Bardzo ładnie i bardzo dobrze wykończone!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    .. Bardzo dobre słuchawki za ich cenę... Szybkie ładowanie... dobry dźwięk... Nie głośny bas... Dobry prima... nie chcę, by wiele zostało zadowolone z małych, ale wystarczy za cenę. Bardzo szybka misja!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Przybył kilka dni przed terminem: doskonale. Pakiet pokazuje pochodzenie z rynku azjatyckiego, jednak istnieją również instrukcje w języku angielskim. W polu: etui do ładowania, dwa bezprzewodowe słuchawki douszne, różnej wielkości nauszniki, kabel USB i instrukcje (2 języki). Połączenie jest natychmiastowe i stabilne. Dobry dźwięk. Kontrola dotykowa działa świetnie, a produkt jest wygodny, gdy się go nosi. Przetestowałem dźwięk trochę w rozmowie telefonicznej i nie napotkałem większych problemów z moim rozmówcą (chd dobrze mnie słyszał). Ogólnie jestem zadowolony i polecam zakup tym, którzy nie chcą lub możliwości wydać fortunę na produkty bardziej (niekoniecznie) emblazone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Najlepszych modelek, jakich kiedykolwiek używałem. Brzmi głośno, dzieli dobrze średni, ciężki i ostry. Idealnie pasuje, z opcjami wielkości gumy. Bateria telefoniczna działa do 4 godzin w zależności od użytkowania i ładowanie jest szybkie, z USB typu C i Bluetooth 5.0. Gratulacje dla Lenovo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 593
    • Ft11 425
    • Ft3 595
    • Ft6 576
    • Ft9 002
    • Ft8 693
    • Ft6 231
    • Ft7 961
    • Ft12 465
    • Ft6 576
    • Ft9 002
    • Ft9 002
    • Ft7 194
    • Ft3 595
    • Ft11 692
    • Ft11 773
    • Ft20 430
    • Ft207 801