Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2022

    Czekałem na słuchawki już od jakiegoś czasu z powodu braku zapasów i było bardzo warto! Doskonała jakość dźwięku ze świetnym basem... Dobrze izoluje dźwięk otoczenia. Mikrofon nadaje się do rozmów telefonicznych. Musimy mówić trochę głośniej niż inne słuchawki, żeby nas naprostować. Jednak biorąc pod uwagę jakość/cena, zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Przyjechali szybko, w dobrym stanie, są bardzo wygodne, mają bardzo dobry dźwięk i estetycznie są piękne, bardzo zalecane 11/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Świetny produkt, bardzo szybka dostawa, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    chegou em um mês mais ou menos, o toque não funciona muito bem ou eu sou burra e não sei kkkkk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Przybyli szybko i w świetnym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo dobry i piękny produkt, całkiem lubi jakość dźwięku, tylko trwało chwilę, aby dotrzeć z uwagi na pocztę, która zwija się dość dużo, ale poza tym telefon był w idealnym stanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo dobry telefon!! Dużo jakości! I przybył bardzo szybko, w 8 dni roboczych!! Polecam wszystkim, którzy szukają wysokiej jakości zestawu słuchawkowego. Pakowanie w idealnym stanie, wszystko zamknięte w swojej oryginalności!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Doskonały produkt!!! Uwielbiałem to.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Najwyraźniej słuchawki dotykowe są uszkodzone, nie wykrywa różnicy, gdy nacisnę raz lub dwa razy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$23.09
    • US$29.99
    • US$79.99
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$34.49
    • US$21.93
    • US$19.99
    • US$29.39
    • US$18.47
    • US$11.99
    • US$43.69
    • US$24.14
    • US$38.10
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$49.99