Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Ładny zestaw do jazdy rowerem i biegania. Kup to dla bezpieczeństwa. Dostawa do Indii w ciągu 12 dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo dobrze zapakowane. Działa idealnie i dotarł dość szybko, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Działa świetnie, wygląda dobrze, wciąż trzeba przyzwyczaić się do przycisku

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Właśnie przyjął produkt, wygląda świetnie, pod względem jakości dźwięku, łatwości użytkowania. Jednak trzeba będzie sprawdzić dla bavkup baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Stan dobry i dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Uważałem na to, ale po użyciu ich przez tydzień lub tak okazało się, że jest zupełnie inaczej. Słuchawka znajduje się przed uszami, a ucho otwiera się wyraźnie, ale nadal możesz słyszeć wszystko, co jest dostrojone przez Bluetooth. Założyłam je dzisiaj do lekarza i nie było problemu. Poleciłbym ten przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Imponująco dobrze zapakowane. Bateria była prawie w pełni naładowana, napełnienie jej przed pierwszym użyciem zajęło mniej niż godzinę. Objętość jest trochę niedostateczna, ale są bardzo wygodne, a dołączone instrukcje są bardzo jasne. Brak problemów z podłączeniem lub działaniem, powinien być idealny dla biegaczy / motocyklistów i innych środowisk, w których użytkownik musi usłyszeć, co dzieje się wokół siebie, a jednocześnie słuchać muzyki / podcastów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    W porządku, mam paczkę w idealnym profesjonalnym opakowaniu. To działa dobrze proste w obsłudze i nie będę rozczarowany w czasie. Polecam ją wszystkim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Uważam, że urządzenie jest zaprojektowane w oparciu o świetny pomysł i działa tak, jak powinno, ale dla mnie ilość dostarczana przez słuchawkę nie jest wystarczająca do niezawodnego zarządzania rozmowami telefonicznymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Fantastycznie, używam ich pod kaskiem, żeby mieć muzykę, mając na sobie zatyczki do uszu. Bass jest trochę słaby, ale nadal świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 054
    • Ft4 916
    • Ft6 054
    • Ft12 435
    • Ft6 224
    • Ft12 111
    • Ft4 585
    • Ft4 540
    • Ft9 459
    • Ft9 082
    • Ft8 325
    • Ft5 297
    • Ft6 054
    • Ft4 913
    • Ft21 573
    • Ft16 654
    • Ft15 074
    • Ft68 827