Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Zamówiony 01.02.2021, dotarł wczoraj. Świetny tablet, nie może być porównywany do tanich produktów Teclast/Alldocube. Ekran to najlepszy panel, jaki widziałem. Głębokie czernie (w porównaniu do innych LCD-s), świetne kolory, kontrast i wysoka jasność. Nagłośnienie 4 głośników jest kruche i głośne. Qualcomm Snapdragon 662 jest wystarczająco mocny na tablet, 6 GB RAM (w wersji Global tylko 4 GB RAM!), a 128 GB szybkiego UFS 2.1 jest świetny! Jeśli myślisz o kupnie czegoś innego, kup to i nie będziesz rozczarowany! Tylko jedna rzecz: tablet przybył z preinstalowanym Global ROM, ale z naprawdę starą, niezdolną do OTA wersją. Więc pobrałem i zainstalowałem najnowszą wersję z narzędziem QPST. Najnowszy Globalny ROM znajdziesz tutaj: https://mirrors.lolinet.com/firmware/lenovo/Tab_P11/TB-J606F/ Otrzymasz późniejsze aktualizacje tego oprogramowania. Zrób to na własne ryzyko!

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Zamówiłem go 05 września 2021 roku, a przybył dziś na 18 września 2021 roku (kraj: Filipiny), więc 2 tygodnie czasu dostawy nie było tak źle - biorąc pod uwagę, że rzeczywisty oczekiwany termin dostawy jest jeszcze na 28 września (według aplikacji Banggood). Budowa urządzenia była właściwie dość imponująca - otrzymasz „premium uczucie" po prostu trzymając go. Chociaż nie ma jack słuchawkowy w tym urządzeniu, nadal ma głośniki czterordzeniowe jbl, więc ogólna jakość dźwięku jest rzeczywiście powyżej średniej. Dodatkowo kolory na wyświetlaczu są tak żywe i dynamiczne - bardzo dobre do oglądania programów telewizyjnych i filmów. Przy okazji, dla tych, którzy są ciekawi, to Lenovo P11 jest tylko wersja wifi tylko (więc jeśli szukasz wersji komórkowej, możesz chcieć zajrzeć do innych sklepów) I że jest to chińska odmiana Lenovo P11 z snapdragon 665. Należy pamiętać, że podczas aktualizacji oprogramowania za pomocą aplikacji Lenovo na PC, urządzenie to utknie w trybie fastboot, ponieważ najnowsze oprogramowanie dostępne w aplikacji pomocy nie jest kompatybilne w tym wariancie Lenovo P11 . (Przetestowałem go wcześniej i na szczęście udało mi się go naprawić godzinę później). Uważam, że najnowszy kompatybilny firmware dla tego urządzenia można pobrać bezpośrednio poprzez aktualizację oprogramowania w ustawieniach lub w sieci ; Istnieje wiele stron, które powiedziałyby, jak (to jest co zrobiłem i że również naprawić mój problem wcześniej utknął w trybie fastboot ). Możesz na razie chcieć je sprawdzić i uniknąć prób aktualizacji za pomocą aplikacji pomocy Lenovo. Dla entuzjastów modyfikowania: Urządzenie to można łatwo odblokować i zakorzenić za pomocą narzędzi adb fastboot i maga. Jak widać na jednym z opublikowanych przeze mnie zrzutów ekranu, to jest już zakorzenione i ma już zainstalowaną aplikację Magisk. Oto link, jeśli chcesz odblokować jego bootloader i rootować go, możesz go ponownie zablokować za pomocą narzędzi adb. Pamiętaj jednak, że jesteś jedynym, który może być winny, jeśli rzeczywiście zablokowałeś swoje urządzenie, instalując podejrzane zakorzenione aplikacje i miganie niestandardowych rom.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dokładnie 13 dni od daty, kiedy go kupiłem... Wybieram Banggood, bo nie mogę znaleźć tego tabletu w naszym kraju, w mieście Baguio. I tylko martwię się o tabletkę bec, jeśli przyjrzeć się z bliska, pudełko ma 1 otworek na dole i zdeformowana powierzchnia na górze, ale produkt jest dobry... Logistyka czas dostawy jest bardzo szybki i naprawdę przybył na czas. Ciężko mi było zapłacić, bo dają tylko 1 godzinę na zapłatę, ale Dragonpay może pracować przez 3 godziny, więc myślę, że muszą dać więcej czasu w płaceniu... Wielkie dzięki Banggood

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Zamówiony 9/9 i otrzymany 9/18. Nie spodziewałem się, że zostanie dostarczony dzisiaj, ponieważ planowana data dostawy to 9/28. Przedmiot jest dobrze zapakowany, żadnych wgnieceń, nawet na pudełku. Ogólnie rzecz biorąc, mam duże doświadczenie w transakcjach przy tym zakupie. Szukasz gdzie można kupić więcej przedmiotów od Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Zamówiony 05 sierpnia, a otrzymany 25 sierpnia. Produkt jest w dobrym stanie, gdy go otrzymałem, ale zajęło to 20 dni, aby go otrzymać, ale jego Legit. (Z Navotas Filipiny. ) Na początku martwiłem się, że to jest oszustwo lub moja paczka została utracona, ponieważ to nie jest COD. Po statusie „Paczka została sterylizowana i wysłana" nie ma już aktualizacji przez prawie 2 tygodnie. Próbowałem za pomocą „parcelsapp.com" zlokalizować moją paczkę, ale nie ma aktualizacji również na tej stronie. Ive rozmawiał z obsługą klienta wiele razy, a ich odpowiedź głównie było wysłane i poczekać, ponieważ nie mają możliwości zlokalizować go po wysyłce lub wręczeniu go do swojego partnera logistycznego w Chinach. Więc czekałem i w końcu otrzymałem e-mail od Ninjavan, który jest ich partnerem logistycznym na Filipinach, a następnie można zobaczyć, że status zostanie zaktualizowany po przybyciu na Filipiny. Można go również zlokalizować za pomocą strony internetowej Ninjavan. Po zaledwie 2 dniach, po otrzymaniu paczki do Ninjavan otrzymałem, ale zwykle zajmuje to 1-7 dni w zależności od tego, czy w Metro Manila lub poza MM. Inną rzeczą jest, jeśli szukasz kompatybilnego „Pen" do tego. Kupiłem ten Goojodoq Gen 3 od Shopee lub Lazada i działa doskonale na tym tablecie i nie ma potrzeby podłączania go przez bluetooth. Jest sprawny i nie ma większych opóźnień w mojej sprawie. Jeśli masz problem z „Netflix", który nie może być aktualizowany, ponieważ jest tylko Android 10. Nie usuwaj ani nie odinstaluj preinstalowanego Netflixa tutaj. Wystarczy przejść do Google Chrome i pobrać apk Netflixa, a on automatycznie zaktualizuje aplikację do najnowszej wersji Mam nadzieję, że to pomaga wszystkim szczególnie tym z Filipin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Dotarcie do Meksyku zajmuje mi dokładnie trzy tygodnie. Produkt był dobrze zapakowany i ze wszystkim, co było wskazane na pudełku. Termin dostawy został zaktualizowany raz i dotarł wcześniej. Wyśmienite doświadczenie zakupowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Przybył wcześniej niż oczekiwano, zamówiony 08/29 przybył 09/05. Tabletka była dobrze zapakowana w nowiutkie opakowanie. Jedynym minusem jest to, że aplikacja Netflix nie działa, trzeba pobrać format APK (wyszukiwanie w YouTube) i instrukcja jest w języku chińskim, więc nie rozumiem. Ale ogólnie tablet jest łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Otrzymane w ciągu 12 dni od zakupu. Pakowanie było dobre. Wydajność karty była wspaniała. Bardzo polecany sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Towar był megaaaa dobrze zapakowany i 👍👍👍 również był dostarczany naprawdę szybko do zakładki jest nieskazitelny i działa świetnie 👍 mogę tylko polecić, kupić go tutaj w każdej chwili 👍👍👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Love it will buy again next time

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 634
    • Ft61 058
    • Ft48 846
    • Ft50 373
    • Ft39 687
    • Ft54 952
    • Ft42 740
    • Ft34 252
    • Ft143 491
    • Ft131 279