Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2022

    Świetny tablet, doskonała jakość wykonania. Jest to chińska wersja P11 zwana Lenovo Pad. Urządzenie, które otrzymałem, obsługuje aktualizacje OTA, a gdy tylko je rozpocząłem, było gotowe do zainstalowania dla TB-J606F_S320109_211207_ROW. ROW oznacza Reszta świata, więc to firmware jest wersją globalną. Jak inni twierdzili, nie mogłem uruchomić preinstalowanego Netflixa, ale to było łatwo naprawić, wyszukiwarką Google dla „Netflix APK" i pobrać najnowszą dostępną wersję. To nie wymaga żadnego specjalnego sprzętu, wystarczy pobrać APK i uruchomić go. Teraz Netflix działa również doskonale. Wszystkie produkty Google działają bezbłędnie, w tym Gmail, Youtube Music i Zdjęcia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przybywam nowy, ale otwarty, ubezpieczenie otwarte przez służby celne mojego kraju, działa poprawnie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Dostawa jest szybka i element jest dobrze spakowana, ale zauważyłem, że taśma z boku pudełka jest już zepsuta.Na wszystko bardzo dobrze

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Przybył przed datą dostawy, nie ma uszkodzeń, bardzo ładne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Przedmiot otrzymał 1 miesiąc po zamowie, około 3 tygodni na uzupełnienie zapasów i 11 dni na wysyłkę. Tablet działa dobrze. Pakiet jest otwarty, aby wyświetlić globalne rom. Skarga jest taka, że opakowanie może być trochę lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Odebrałem dzisiaj, spróbuję. Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Niestety przychodzi z małą rysą, port ładowarki nie działa, nawet jeśli nie ma sens ful rozwiązanie z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Encantado con el producto, me ha llegado en perfectas condiciones al igual que la otra que pedí. Recomendable pedir por esta aplicación.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Produkt dotarł w idealnym stanie i spełnia wszystkie specyfikacje, które twierdzi, że przynosi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Opakowanie jest otwierane, firmware globalny w języku rosyjskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$214.99
    • US$274.99
    • US$229.99
    • US$74.99
    • US$439.99
    • US$139.99
    • US$179.99
    • US$107.99
    • US$319.99
    • US$189.99
    • US$214.99
    • US$209.99
    • US$189.99
    • US$449.99
    • US$104.99
    • US$174.99
    • US$179.99
    • US$103.99