Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(264)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(264)
    • 5 Star(244)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    The Lenovo hard drive USB 3.0 enclosure is a very good quality product at a reasonable price. The file transfer speed and reading speed are also great. The only downside is that when assembling or disassembling the hd enclosure, the plastic is really tight and snaps very loudly like it's about to break, so I wouldn't try doing that many times. I live in Brazil and the package took 18 business days to be delivered to my house and 26 calendar days in total.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Terry
    US
    18/01/2021

    Łatwy do instalacji HDD lub SSD. Windows rozpoznaje to natychmiast. Podoba mi się, jak sprawa jest otwarta. Łatwiej jest otworzyć i zamknąć, niż inne sprawy, które posiadam. Ufam Lenovo i nie mam od tego żadnych wyjątków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo dobry produkt w tak dobrej cenie!Jest lekki. Dobrze wykonane z szybkiego transferu danych!Łatwe włożenie dysku do ramki!Wielka jakość i działa dobrze!Jestem zadowolony z produktu!Jest niezwykle łatwy w instalacji i działa zgodnie z oczekiwaniami!Stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry. Testowane i działa prawidłowo.Ma doskonałą jakość budowy i wydajność.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Przybył szybko i bezpiecznie!!! Produkt wykonany z tworzywa sztucznego i trzeba być ostrożnym, kiedy przeciągną się do otwarcia obudowy!! Działa dobrze w porcie USB 3.0!! Używam SSD z obudową i kopiuję plik 5Gb w dysku w ciągu 30 sekund!! Uwaga: Jeśli użyjesz zupełnie nowego SSD z tą obudową, musisz najpierw sformatować dysk przez menedżera dysków w komputerze!! W przeciwnym razie komputer nie mógł odczytać dysku twardego!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo dobra szafka! Przybyło na czas i opakowanie było idealne. UWAGA: Materiał jest wykonany z tworzywa sztucznego, na obrazach wydaje się być aluminium, ale jest z wysokiej jakości tworzywa sztucznego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Otrzymany przed szacowaną datą, wygląda dobrej jakości, przetestuję go, aby zobaczyć, jak to działa, opakowanie, że został otwarty, etykieta tego sklepu umieszczonego, w którym zrobili cięcie, szczerze nie daje wiele pewności, Jeśli chodzi o sprzedawcę, nie mam na razie żadnych skarg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Walizka ładna, łatwa do otwarcia i najwyraźniej wytrzymała. Przyszedł na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Piękna obudowa 2,5 HDD. Plastik w obudowie jest cienka, ale nie ma powodu do narzekania. Działa bez zarzutu, tylko do stałej funkcji nie mogę nic powiedzieć, ponieważ jest to tylko 1 dzień w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Bardzo dobry produkt w tak dobrej cenie. Jest oryginalny Lenovo, łatwy w użyciu. Jest przycięty, nie trzeba śrub do zainstalowania dysku 2.5. Ogólnie bardzo dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Lekka, dobra robota. Szybki transfer danych. Gorąco polecam. Cena też jest dobra. Dobre opakowanie, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$7.99
    • US$42.54
    • US$12.69
    • US$13.79
    • US$18.47