Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(234)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(234)
    • 5 Star(215)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Był z baterią, pudełko nietknięte, dostawa była całkiem szybka, myśl, że pochodzi z Chin, dwa tygodnie, pasuje do ucha, najwyraźniej nie wypadła, ale nie testowałam ani nie ćwiczyłam, dobra jakość dźwięku i bardzo głośno. Nie testowałem połączeń, ale mikrofon działał super dobrze z asystentem dobrze słyszał, gumki były wewnątrz pudełka za plastikową częścią, na początku myślałem, że nie przyszły, ale poszedłem je sprawdzić, to jest super warte korzyści! Gratulacje dla Lenovo i sprzedawcy za ich zaangażowanie

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    O produto é excelente, comprar no site foi muito fácil, não fui taxado. Demorou 5 dias pra Chegar da China e quase 2 meses para os Correios entregarem mas vou deixar na conta do covid essa demora. Recomendo as compras no site. Outro fator positivo é que não teve avaria nem no produto nem na embalagem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Produkt jest bardzo dobrej jakości, nawet gdy trzymasz pudełko można poczuć wagę. Zajęło nam cały tydzień, żeby się tu dostać, a to przyszło tak szybko, że nawet gdy kupujesz produkt z Turcji, nie ma tak szybko dostawy. Jak tylko słuchawka była podłączona, dostaliśmy ostrzeżenie, że język angielski został wybrany, co było dobre. Za 20 minut dowiemy się, jak go użyć, ale ma w sobie podręcznik z angielskiego. Jakość dźwięku jest świetna, prędkość ładowania jest równie dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Doskonały, bezpieczny zakup, aktualne informacje o zamówieniach...i czas dostawy był najlepszy, zakup w dniu 06/17/2021, wysłany z Chin w dniu 06/24/2021 i otrzymany dzisiaj 07/07/2021...super szybki...idealny produkt i w idealnym stanie, Nadal testuję, jak na razie, bardzo usatysfakcjonowany 👏👏👏👏👏👏👏👏

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Słuchawka jest świetna, jakość dźwięku jest bardzo dobra, głośność jest bardzo wysoka. Jest świetny do biegania i ćwiczeń, więc jest bardzo przywiązany do ucha. Dostawa była dość szybka, również w 2 dni była już w Brazylii, a w 2 tygodnie już jestem z nim, co przy okazji przyszło z naładowaniem baterii. Telefon jest bardzo dobry polecam BARDZO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Po kilku miesiącach używania go jako domyślnej słuchawki mogę w końcu opisać więcej szczegółów na jego temat. Pełne ładowanie baterii zajmuje 2 godziny, 30 minut, aby w pełni naładować akumulator, a obudowa wymaga 5 sesji ładowania. 5 tygodni zajęło przybycie, mikrofon i dźwięk są regularne. Po prostu weź to, gdy zobaczysz kolejną wyprzedaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Słuchawki przyszły w ciągu miesiąca. Brazylijski RJ nie istniał żaden podatek. Produkt z dobrą jakością dźwięku. Gumki były na dnie pudełka. To się zgadza z wybranym kolorem. Ładuj szybko. Czas pracy na baterii jest długi. Na początku trudno jest zrozumieć kolor led, czy jest on nieśmiertelny na przykład. Kiedy krzesło ma ładowanie, a słuchawki są umieszczone do ładowania, świecą czerwony led, a pudełko świeci niebieskim ledem. Kiedy ładowanie się skończy, włączają się przewody. Gdy obudowa jest ładowana przez USB, czerwony led mruga, a gdy jest w pełni naładowany czerwony led przestaje mrugać i pozostaje ciągły. W tej kwocie, słuchawki są bardzo interesujące. Pasują do ucha i są dyskretni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Byłem zaskoczony dostawą...to było szybkie...to dobrze zapakowane (wg zdjęć), produkt pasuje do opisu, bardzo piękne...i jakość w dźwięku świetne, polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Przyjechał niecały miesiąc i wszystko poszło dobrze zgodnie z opisem w reklamie. Otworzyłem go od razu i przetestowałem i działa dobrze, mam nadzieję, że tak zostanie. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    I doskonały produkt, który przybył bardzo szybko i dobrze chroniony, jak również. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i zadowolony z zaangażowania strony w jakość produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 863
    • Ft15 074
    • Ft15 139
    • Ft9 830
    • Ft16 654
    • Ft9 502
    • Ft13 107
    • Ft8 191
    • Ft9 839
    • Ft9 502