Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1435)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1435)
    • 5 Star(1261)
    • 4 Star(123)
    • 3 Star(44)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Dobre słuchawki, nie można dobrze zrozumieć stanu ładowania, ponieważ po chwili wyłączają numery i nie jest jasne, czy nadal ładujesz, czy nie, trzeba je umieścić w walizce. Podręcznik w języku chińskim i angielskim (bardzo cienki w języku angielskim, w porównaniu z chińskim).Ale w tej chwili są to jedyne słuchawki, które nie spadają cały czas. Dobrze jest również, że baza ładowania działa również jako bank energii

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Ten, uważam, że jest bardzo dobrze zrobiony i jeszcze go nie przetestowałem, ale myślę, że musi działać dobrze po tym, co widziałem na filmie YouTube. Ponadto cena obu słuchawek jest bardzo atrakcyjna. Więc nie musimy inwestować więcej niż 200 euro za to, co przetrwa w tym samym czasie.... I tak wszystko się zużywa. Dziękuję ci, banggood...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Przyszedł szybko, chociaż sprinter mnie wykiwał i nie przyniósł go pod adres, ale przyniósł do najbliższego punktu ze striptizem, ale to już nie jest wina sprzedawcy. Wygląda dobrze, wygodnie, ale jakoś ma problemy z połączeniem. Nie mogę obsługiwać wszystkich trzech źródeł w telefonie z zegarem, ale to może być wina mojego starego telefonu. Co nie jest pewne, to wina telefonu jest to, że lepszy zestaw słuchawkowy zaczyna się po pewnym czasie łamać (a także moje bębenki). Ogólnie, to dobre przyjęcie, zwłaszcza jeśli wymyślę, jak rozwiązać ten problem z połączeniem...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Piękny projektant, w pudełku led informuje procent baterii dwóch słuchawek i baterii pudełka, które mają słuchawki. Jestem na drugim dniu użytkowania i nie zauważyłem żadnych problemów. Znalazłem tylko pojemność baterii pudełka (1200mAh) mniej niż inne jakościowe (jak Blitzwolf i Backeey), ale cena była dość dobra i dotarła w niezwykle szybkim czasie tutaj w Brazylii (mniej niż 3 tygodnie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Miałem słuchawki Bluetooth z A-Z i zawsze idę na koniec świata, aby uzyskać te z najlepszym i najczystszym dźwiękiem z basem, który nie zniekształca się, kiedy podkręcasz głośność, a ten produkt z pewnością to wszystko dostarcza! Niestety jestem wielkim fanem silikonowych słuchawek powodują jego o wiele wygodniejsze i mniej drażniące w kannaalu ucha niż ten produkt. Jest duży i twardy i mogę trzymać go w uszach tylko przez ograniczony czas, zanim zacznie robić się bolesny... Ale to świetnie wygląda desighn, to również bat bank, który jest niesamowitą cechą i cyfrowy wyświetlacz upewnia się, że wiesz, gdzie stoisz z czasem, który pozostał do zabujania partii w uszach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Excelente fone de ouvido. Sol alto e equilibrado e bateria durável. Não chega a ser um demerito mas a tampa da case tem um jeitinho de abrir que certo, creio que já pensado para evitar que abra involuntariamente, de modo que de início o usuário pode se enrolar na hora de abrir o estojo. De resto, magnífico.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Za: Klucz dotykowy z bardzo łatwym dostępem 10 Jest bardzo stabilny w uchu bez naciśnięcia go Bardzo głośno Bardzo lekki Możesz kontrolować muzykę lub komórkę Ręce wolne od seperetatly Wodoszczelność Bateria obudowy 1200mAh dla wielu czasów ładowania są wskazane przez żarówkę Każdy ma baterie 40 mAh Ładny styl Przeciw: Możesz wyłączyć obudowę słuchawkami w środku, jeśli nie chcesz się naładować, żeby je uratować, może się zamknie. Bardzo dobry i miły produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Był dobrze zamknięty, ale nie było ochrony wokół produktu, szczęśliwie pudełka nie były uszkodzone, produkt wewnątrz trochę brudny, pierwsze użycie brzmi dobrze, postaram się tydzień zobaczyć jak to idzie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybył w swoim czasie.. Brzmi zaskakująco dobrze.. Ładny Bass za tę cenę.. A Pudła nie zostały zmiażdżone.. lol Pierwszy raz podłączyłem się do mojego komputera Bluetooth i brzmiało to naprawdę źle.. Ale do mojego telefonu było naprawdę dobre.. Więc prawdopodobnie potrzebuję nowszego Bluetooth

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Next day shipping and arrived fast. Just in 8 days. Very good battery! Fits my ears very good. Very good sound, quality and price.Value for money, recommended! Έφτασε πολύ γρήγορα με courier και όχι ΕΛΤΑ. Πολύ καλή ποιότητα και τιμή!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 871
    • Ft5 480
    • Ft8 831
    • Ft10 964
    • Ft15 229
    • Ft5 480
    • Ft7 308
    • Ft10 050
    • Ft14 010
    • Ft4 262