Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2635)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2635)
    • 5 Star(2231)
    • 4 Star(219)
    • 3 Star(95)
    • 2 Star(31)
    • 1 Star(59)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2021

    Wcześniej, niż się spodziewaliśmy, paczka przyszła dzisiaj. Pełen emocji otworzyłem go i byłem absolutnie zachwycony. Tak jak pokazano na wyprzedaży. Jestem pozytywnie zaskoczony pod względem jakości. Bardzo wysoka jakość wykonania, a skrzynia załadunkowa i magazynowa jest bardzo stabilna. Jakość dźwięku jest porównywalna do drogich produktów, tak wielki. Jedyną wadą jest to, że opis nie jest w języku niemieckim. Ale obsługa jest samodzielna. Za małe pieniądze po prostu top!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    20 dni do dostawy. Wszystko się ułożyło. W teście bateria wytrzymała 6 godzin, włączyła się prosto i z kilkoma krótkimi przerwami. Sprawa zostanie rozpatrzona za niecałą godzinę. Przedstawione niektóre usterki połączenia, może być przez fakt, że mój smartfon nie ma 5.0 bluetooth. Oznaczenie przypadku led nie oznacza dokładnie ładunku. Ogólnie rzecz biorąc, jest to świetny produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Przybył prawie tydzień przed przewidywanym czasem. Osobiście uważam, że mają piękny projekt, stosunek jakości do ceny jest świetny. Słuchając muzyki różnego rodzaju dobrze grawerowanej, muszę powiedzieć, że mają dobrą i zrównoważoną reprodukcję w całym zakresie audio. Przycisk dotykowy z tyłu zestawu słuchawkowego, pozwala zatrzymać utwór słuchania, aby przejść do następnego lub poprzedniego, aby włączyć i wyłączyć głośność i odpowiedzieć / lub poprosić o połączenia przychodzące. Jedynym utrudnieniem jest to, że oryk jest zbyt mały, istnieje ryzyko, że nie trzymają się dobrze i że wypadną z ucha; to się dzieje z moją żoną, gdy nie sprawia mi problemów Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Wysyłka była trochę długa, ale produkty dotarły 10 dni wcześniej niż ogłoszono na stronie, dotarły w świetnym stanie i działały idealnie. Przedmiot jest sprzedawany w kolorze czarnym lub białym, kupiłem je zarówno czarnym, są eleganckie i dobrze zdefiniowane i wysokiej jakości, dbałość o szczegóły, technologię i design, przystępna cena za produkt wysokiej jakości. Podstawa ładowania jest bardzo praktyczna i wygodna w rozmiarze 8 x 5 x 3 cm; górne drzwi czarne, pozwala zobaczyć wyświetlacz na, bardzo precyzyjnie z cyfrowym wskaźnikiem naładowania, w środku jednego z podstawy, A po bokach poszczególnych słuchawek; Z przodu znajdują się dwa gniazda, USB-C do ładowania akumulatora 1200mAh, z pojemnością do 30 kolejnych godzin; Ma wejście 5V 1A, Może być używany ze zwykłą ładowarką do smartfona lub kablem 30 cm, który jest w zestawie; Drugie gniazdo jest standardowe USB do korzystania z bazy jako zasilacza awaryjnego dla zdarzenia. Całkowita waga podstawy z dwoma słuchawkami w środku wynosi 80 gramów. Dwie słuchawki są bardzo eleganckie i wygodne, ważą 4 gramy każdy i mają 4 cm długości, a słuchawki douszne o głębokości około 1 cm. Wyposażone w dotykowe sterowanie do włączania i wyłączania, kontroli głośności, zarządzania połączeniami i mediami. Pracują z Bluetooth 5.0, szybko i łatwo, nawet przy użyciu zestawu słuchawkowego w promieniu około 15 metrów. Wykonanie technologii, bez zakłóceń, czysty i dobrze zdefiniowany dźwięk, o pojemności baterii 40mAh i 4 godziny ciągłego odtwarzania, ale ja z normalnym i nieciągłym użyciem, po 2 dniach nadal nie musiałem się ładować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    18/12/21 Złożyłem zamówienie, 20/12/21 odszedł, 31/12/21 otrzymałem je. Znakomity czas dostawy. Bezpieczne opakowanie. słuchawki za pieniądze, które płacisz (w ofercie kuponowej) są naprawdę VFM. Są łatwo podłączone do telefonu, duża bateria, bardzo dobry dźwięk, pokrywa telefonu jest przezroczysta i można zobaczyć na monitorach poziom obciążenia zarówno obudowy, jak i słuchawki. Polecam je, są warte każdego centa, który dodajesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Po jakimś czasie dowiedziałam się, że rozmowy nie słyszą tak wyraźnie, kiedy mówisz... Tu nie chodzi o związki. Na muzykę i tak dalej. W porządku, jest nieskazitelna. I bateria, góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Łączy się szybko, jedno z dwóch często się rozłącza (przechodząc od stereo do mono i z powrotem). Wskaźnik ładowania słuchawek jest dość niepewny. Jakość dźwięku jest wystarczająco dobra. Jakość mikrofonu zmienia się od użytkownika na użytkownika.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Zamówienie przybył w 23 dni.e po raz pierwszy zachęcam się w słuchawkach bezprzewodowych ....i jeśli mają akceptowalny dźwięk lubię, chociaż obciążenie pokazano w banku mocy nie jest takie samo, jak w telefonie tylko mi powiedzieć, że gdy przestaje ładować jest 100... ..nie spaść ani nie zranić.... Są dobrej jakości, teraz zobaczyć jak długo mam nadzieję....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Kupiłem je na wyprzedaży za 13 euro. Za taką cenę, to jest dobre. Mają świetny dźwięk, czysty, dobry bas. Są trochę za duże (dla mnie to nie problem). Sprawa też jest trochę nieporęczna. Największym minusem są odczyty z telefonu pokazujące szybkość baterii słuchawek. Są bardzo niesolidni. Jeśli chodzi o czas dostawy, bez opóźnień (20 dni), produkt był w doskonałym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NIKO
    BG
    28/01/2022

    Mam już jeden dla siebie, a ten dałem kuzynowi, jak prezent urodzinowy. Ona jest teraz taka szczęśliwa. Wielkie dzięki, chłopaki. Tak trzymaj, tak trzymaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$11.99
    • US$20.99
    • US$18.99
    • US$29.39
    • US$11.99
    • US$31.99
    • US$23.99
    • US$31.04
    • US$21.93
    • US$20.99
    • US$32.33
    • US$94.29
    • US$31.99
    • US$21.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$7.59