Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(296)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(296)
    • 5 Star(266)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/09/2021

    Zamówiłem go 05 września 2021 roku, a przybył dziś na 18 września 2021 roku (kraj: Filipiny), więc 2 tygodnie czasu dostawy nie było tak źle - biorąc pod uwagę, że rzeczywisty oczekiwany termin dostawy jest jeszcze na 28 września (według aplikacji Banggood). Budowa urządzenia była właściwie dość imponująca - otrzymasz „premium uczucie" po prostu trzymając go. Chociaż nie ma jack słuchawkowy w tym urządzeniu, nadal ma głośniki czterordzeniowe jbl, więc ogólna jakość dźwięku jest rzeczywiście powyżej średniej. Dodatkowo kolory na wyświetlaczu są tak żywe i dynamiczne - bardzo dobre do oglądania programów telewizyjnych i filmów. Przy okazji, dla tych, którzy są ciekawi, to Lenovo P11 jest tylko wersja wifi tylko (więc jeśli szukasz wersji komórkowej, możesz chcieć zajrzeć do innych sklepów) I że jest to chińska odmiana Lenovo P11 z snapdragon 665. Należy pamiętać, że podczas aktualizacji oprogramowania za pomocą aplikacji Lenovo na PC, urządzenie to utknie w trybie fastboot, ponieważ najnowsze oprogramowanie dostępne w aplikacji pomocy nie jest kompatybilne w tym wariancie Lenovo P11 . (Przetestowałem go wcześniej i na szczęście udało mi się go naprawić godzinę później). Uważam, że najnowszy kompatybilny firmware dla tego urządzenia można pobrać bezpośrednio poprzez aktualizację oprogramowania w ustawieniach lub w sieci ; Istnieje wiele stron, które powiedziałyby, jak (to jest co zrobiłem i że również naprawić mój problem wcześniej utknął w trybie fastboot ). Możesz na razie chcieć je sprawdzić i uniknąć prób aktualizacji za pomocą aplikacji pomocy Lenovo. Dla entuzjastów modyfikowania: Urządzenie to można łatwo odblokować i zakorzenić za pomocą narzędzi adb fastboot i maga. Jak widać na jednym z opublikowanych przeze mnie zrzutów ekranu, to jest już zakorzenione i ma już zainstalowaną aplikację Magisk. Oto link, jeśli chcesz odblokować jego bootloader i rootować go, możesz go ponownie zablokować za pomocą narzędzi adb. Pamiętaj jednak, że jesteś jedynym, który może być winny, jeśli rzeczywiście zablokowałeś swoje urządzenie, instalując podejrzane zakorzenione aplikacje i miganie niestandardowych rom.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    hola , para los que se quieran informar de verdad para esta tablet..Lenovo p11 , 6 / 128 . magnifica, tardó 21 días ,lleva qualcomm snapdragon 662, dolby atmos 4 audios... suena muy bien... según la abrí entro Android 11 y va como un tiro, 7700 de batería... la pantalla es buenísima el sistema operativo va perfecto hardware y software... no le pongo ninguna pega.. a España ha llegado rápido... los que ponen otro tipo de información no es real... pedazo de compra me hice estoy muy contento 👍 un 10

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Przyjedź BARDZO szybko do Izraela! Tylko 1 tydzień! doskonała! Świetny tablet, gładki, duży ekran, mała ramka, sprawiają, że jest bardziej większy ekran i nadal ma wygodne miejsce do trzymania tabletu. Szkoda, że nie zawierają w pakiecie prostej gumowej lub TPU tylnej obudowy, ale to wszystko jest świetne, po prostu zamów futerał lub pudełko, a następnie tablet Bardzo zalecane, może zaktualizować wersję za pomocą OTA. Tiktok wydaje się nie tak gładko Jedyny „problem" znalazłem.. Czy przez więcej tabletek tego modelu dla mojej rodziny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Zamówiony 05 sierpnia, a otrzymany 25 sierpnia. Produkt jest w dobrym stanie, gdy go otrzymałem, ale zajęło to 20 dni, aby go otrzymać, ale jego Legit. (Z Navotas Filipiny. ) Na początku martwiłem się, że to jest oszustwo lub moja paczka została utracona, ponieważ to nie jest COD. Po statusie „Paczka została sterylizowana i wysłana" nie ma już aktualizacji przez prawie 2 tygodnie. Próbowałem za pomocą „parcelsapp.com" zlokalizować moją paczkę, ale nie ma aktualizacji również na tej stronie. Ive rozmawiał z obsługą klienta wiele razy, a ich odpowiedź głównie było wysłane i poczekać, ponieważ nie mają możliwości zlokalizować go po wysyłce lub wręczeniu go do swojego partnera logistycznego w Chinach. Więc czekałem i w końcu otrzymałem e-mail od Ninjavan, który jest ich partnerem logistycznym na Filipinach, a następnie można zobaczyć, że status zostanie zaktualizowany po przybyciu na Filipiny. Można go również zlokalizować za pomocą strony internetowej Ninjavan. Po zaledwie 2 dniach, po otrzymaniu paczki do Ninjavan otrzymałem, ale zwykle zajmuje to 1-7 dni w zależności od tego, czy w Metro Manila lub poza MM. Inną rzeczą jest, jeśli szukasz kompatybilnego „Pen" do tego. Kupiłem ten Goojodoq Gen 3 od Shopee lub Lazada i działa doskonale na tym tablecie i nie ma potrzeby podłączania go przez bluetooth. Jest sprawny i nie ma większych opóźnień w mojej sprawie. Jeśli masz problem z „Netflix", który nie może być aktualizowany, ponieważ jest tylko Android 10. Nie usuwaj ani nie odinstaluj preinstalowanego Netflixa tutaj. Wystarczy przejść do Google Chrome i pobrać apk Netflixa, a on automatycznie zaktualizuje aplikację do najnowszej wersji Mam nadzieję, że to pomaga wszystkim szczególnie tym z Filipin.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    I was very nervous about ordering from Banggood but I took the risk. My tablet arrived to Scotland UK via Royal Mail in perfect condition and well packaged. It was already set up in English and even had the latest ROM that I was able to update to Android 11 without issue. Play Store was installed also. As of yet I have not been asked to pay import duty or tax so fingers crossed I won't be asked for these. I can confirm it is absolutely a genuine Lenovo Tablet having previously had use of one. I have saved a whopping £100-£150 purchasing from here which is incredible in my opinion. So far very happy with my purchase. I received a 2 pin plug with an adapter included. I have another charger I will be using for it but was very pleased they included the adapter though I did not require it. I had purchased a screen protector and a cover for its arrival to keep it pristine and protected. Took approximately 2 weeks to arrive. Everything is working as expected. Very happy with my purchase and would purchase from Banggood again based upon this transaction. Thank you Banggood. I appreciate your good service. 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Zamówiony 9/9 i otrzymany 9/18. Nie spodziewałem się, że zostanie dostarczony dzisiaj, ponieważ planowana data dostawy to 9/28. Przedmiot jest dobrze zapakowany, żadnych wgnieceń, nawet na pudełku. Ogólnie rzecz biorąc, mam duże doświadczenie w transakcjach przy tym zakupie. Szukasz gdzie można kupić więcej przedmiotów od Banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Dotarcie do Meksyku zajmuje mi dokładnie trzy tygodnie. Produkt był dobrze zapakowany i ze wszystkim, co było wskazane na pudełku. Termin dostawy został zaktualizowany raz i dotarł wcześniej. Wyśmienite doświadczenie zakupowe.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Opakowania dowód kurierów, jest to wersja globalna, a zatem ma również język włoski. Produkt dotarł w idealnym stanie i tydzień wcześniej. Podłączyłem też łącznik do europejskiego gniazdka. Wewnątrz pudełka znajduje się ładowarka, różne podręczniki i wtyczka, aby otworzyć schowek Sim. Jest wyposażony w port USB C. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Το δέμα δεν ήταν σε καλή κατάσταση αλλά το tablet ήταν οκ, δουλεύει το έχω ανάψει αλλά το έχω μόνο 2 μέρες. Δεν έχω λάβει την απόδειξη όπου είναι και η εγγύηση σε περίπτωση βλάβης.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Месяц доставка. Планшет выглядит очень хорошо, быстрый и солидный. Версия глобальная Спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$279.99
    • US$439.99
    • US$214.99
    • US$659.99
    • US$119.99
    • US$179.99
    • US$107.99
    • US$104.99
    • US$139.99
    • US$209.99
    • US$189.99
    • US$129.99
    • US$319.99
    • US$214.99
    • US$439.99
    • US$229.99
    • US$92.99