Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(573)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(573)
    • 5 Star(483)
    • 4 Star(67)
    • 3 Star(20)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Słuchawki przyszły dość szybko do SVK (od zamówienia 14 dni przez usługę dostawy, co mnie trochę zaskoczyło). Grają całkiem przyzwoicie, nawet jeśli nie jest to najlepsza jakość. Za taką cenę, ale wart dla bezpretensjonalnego użytkownika. Doceniam ładowanie USBC, rozmiar pudełka. Musisz tylko przyzwyczaić się do kontroli.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Very nice design, small but nice I like the design. Good quality product, the sound is surprisingly good. Still have to get used to the touch, it wasn't really responding as I thought it would. Delivery came in 11days(Public holidays and long weekends in between), I'm in South Africa. overall I'm happy with my purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Te są przyzwoite w tej cenie. Wpuszczają jakiś dźwięk w uchu, ale poza tym dobrze. Jakość budowy jest ładna. Czas pracy na baterii jest jednak BARDZO długi - ponad 6 godzin i 30 minut! (Średnia to 4 godziny) Jeśli chcesz tanie słuchawki z długotrwałą baterią, te są w porządku. Pełna recenzja https://www.youtube.com/watch?v=Tr-uVaXo6cA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Świetny produkt. Około miesiąca do dostarczenia do mojego domu. Przyleciał do Brazylii za 7 dni. Potężna, dobra głośność, dobrze zabezpiecza, nie do końca uszczelnia przewodu słuchowego. Parowanie wymagało trochę pracy, ponieważ podręcznik jest tylko w języku angielskim i chińskim. Do gier przedstawia opóźnienie. Pozycja Touch jest zła, bo jest twarzą w twarz. (Nie ma go na czarnej części słuchawki). Słuchawki nie sparowały się automatycznie. Dał mi pracę, żeby ją zdobyć, a ja nawet nie wiem, jak to zrobiłem. Zakup jest tego wart.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    /Robi robotę Niesamowite Bardzo dobre słuchawki douszne Kontrola dotykowa – MULTI FUCTION Control (przycisk MF) Bardzo ładny dźwięk i głośny (to zależy od telefonu ANDROID lub Iphone) Usiądź bardzo dobrze w uszach Bardzo lekki *** Ważne jest to, że możemy mieć tanie i dobre technologie. Jako ITT: akumulator musi być w pełni naładowany i w pełni wyładowany (co najmniej raz w tygodniu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Ως αισθητική, τα ακουστικά και η θήκη είναι πολύ ωραία και είναι μικρότερα από ό, τι περίμενα. Παραμένουν στο αυτί ακόμη και οταν τρέχεις, χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλή ποιότητα ήχου τόσο για κλήσεις όσο και για μουσική. Μόνο ελάττωμα, το χειριστήριο αφής κάτι δεν πάει καλά..... Γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybyli w tygodniu w idealnym stanie. Nie podobało mi się tylko położenie aparatu słuchowego, kiedy je wyjmiesz, musisz je obrócić, żeby je założyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Bardzo ładny i kompaktowy słuchawka, doskonale sprawdza się z dobrym wyposażeniem ucha i szybka dostawa, jak kupiłem produkt dzień 13/04 i produkt przybył dzień 30/04!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo ładny dźwięk świetny bas ładnie pasuje do ucha, miłe uczucie kompaktowego rozmiaru bardzo dobre mikrofony do połączeń....bateria doskonałe...miła opcja bardzo budżet z dużą jakością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Fone z wysokiej jakości, bardzo dobry komfort. Dźwięk znalazłem trochę niski, ale nie traci jakości, gdy zwiększa głośność. Przesyłka do Brazylii bardzo szybko. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 441
    • Ft21 427
    • Ft6 535
    • Ft5 422
    • Ft9 441
    • Ft5 029
    • Ft8 253
    • Ft9 441
    • Ft7 624
    • Ft8 253
    • Ft11 256
    • Ft6 171
    • Ft8 715
    • Ft15 722
    • Ft7 545
    • Ft6 916
    • Ft29 057
    • Ft7 545