Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Materiały są dobrej jakości, boli mnie, że mam trochę dłużej niż się spodziewaliśmy, jeśli dźwięk jest średniej jakości z kiepskim basem, mimo wyrównania nie przekonuje mnie...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo dobrze jest tylko lewa strona, która ma problemy do załadowania, muszę go trochę przesunąć, gdy włożę go z powrotem do pudełka. Podręcznik po angielsku i chińsku. To wtyczka Bluetooth bez problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Nie mam nic negatywnego do napisania o tych pąkach. Działa na baterii jest fantastyczny, wygodny, dotykowy przycisk. Łączą się z moim urządzeniem, gdy otworzę skrzynkę. Standardowy czas dostawy dla mojego kraju. Idealnie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Uważam, że produkt jest doskonały w pierwszej chwili. Jakość dźwięku jest mto dobra, zakres tbm. Ponadto, sprawa jest bardzo fajna i stylowa. Wydaje się być produktem wysokiej jakości, a nawet trwałości. Zwłaszcza za taką cenę. Nie opodatkowano mnie, czego się już spodziewano za taki produkt. To zajęło 19 dni od dnia zakupu, ale to zajęło sprzedawcy tydzień, aby opublikować produkt, więc nawet przychodząc z Chin i do standardu poczty brazylijskiej myślę, że to było szybkie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Ten produkt jest genialny, łatwy do podłączenia, jakość dźwięku jest idealna, sterowanie dotykowe jest trochę wrażliwe, ale łatwe do zrozumienia, świetna żywotność baterii i poczta była super szybka, tylko 1 tydzień, aby przyjechać do Wielkiej Brytanii z Chin, wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Dostarczone na czas, dobrze zapakowane, działa jak opis, dobrej jakości dźwięk, zwłaszcza bas jest lepszy niż inne słuchawki mam niewiarygodne czas gry przez 6 godzin bez opłat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Świetny produkt najwyższej jakości, nowy i oryginalny działa doskonale. Przyjechałeś wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Bardzo dobry dźwięk głośno i rześko podoba mi się, że jeden więcej niż bw anc 3 blitz woif, który kosztuje więcej niż dwa razy więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo dobra transakcja, słuchawki są dobre w cenie. Dobry dźwięk do muzyki, bas jest średni. Ale generalnie jest to dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo piękne przybyło bardzo szybko, jeszcze nie przetestowano więcej polecam Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 824
    • Ft6 548
    • Ft10 807
    • Ft12 772
    • Ft8 320
    • Ft9 496
    • Ft7 203
    • Ft14 410
    • Ft5 566
    • Ft6 450