Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(810)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(810)
    • 5 Star(679)
    • 4 Star(104)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Dokonałem zakupu 17.04.21 i przybyłem 04.05.21, przyszedł bardzo szybko (18 dni z rzędu). Bardzo czysty dźwięk, odbiera dużo więcej niż 10 metrów. Wytrzymuje o wiele dłużej niż 3 godziny użytkowania, używam cały dzień w służbie podczas pracy słuchając muzyki i nie pobiera. Pasuje do ucha i nie odpada. Jestem pewien, że zaznaczę zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Lenovo kontra Airpods? 🤔 najlepszy zakup zdecydowanie... Główne cechy: sterownik Bluetooth 5.0.10mm z impedancją 3mW *2,32ohm, mikrofon bezkierunkowy z czułością -42dB, stosunek S/N >=58dB, Częstotliwość reakcji 20Hz - 20kHz, pojemność baterii: 30mAh słuchawki douszne, obudowa 300mAh. Przybyli w mniej niż tydzień, łączą się bez problemów, a połączenie bluetooth jest stabilne i prawie natychmiastowe.Sprawa musi być włączona przez tylny przycisk (który służy tylko do sprzęgania). Are jest czyste, nie ma istotnego opóźnienia w strumieniu wideo, chociaż w przeciwieństwie do airpodów jest mniej potężny. Mogą być używane niezależnie od siebie i obsługiwać asystenta głosowego i dotykowe sterowanie. Ergonomia jest dobra, większa i mniej wygodna niż naloty, ale to tylko mała uwaga. Dobra jakość budowy, bardzo lekki i mniej solidny niż Apple, że w dotyku są solidne i solidne.Biorąc pod uwagę cenę, funkcje i wydajność są zdecydowanie najlepszym zakupem. Chociaż porównanie z airpodami nie miało większego sensu, biorąc pod uwagę różnicę w cenie, chciałem dać Ci opinię, aby dać Ci pomysł przed zakupem produktu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Niesamowite! Posiadam też parę statków powietrznych 1.Gen i Huawei Freebuds 3. Zamówiłam te Lenovo jako wsparcie i nie spodziewałam się ich użyć. Ale muszę powiedzieć, że są cholernie dobrzy! Szczerze mówiąc, nie jest to wspaniała jasność jak na airpodach, ale ogólne doświadczenie dźwiękowe sprawiło, że tańczyłam natychmiast, głęboki i pełen energii dźwięk nie jest tani. W cenie absolutnie fantastyczne!! Bardzo ładny produkt, absolutnie mnie rozwalił. Nieco tańszy plastik nadal dobrze wpada w ucho. Jedyną negatywną rzeczą jest to, że czułość dotykowa jest bardzo wysoka, czasami chcę tylko dostosować dopasowanie do ucha, a oni zmieniają moją piosenkę. Poza tym jestem pod wrażeniem!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Entre a data da compra e recebimento levou 15 dias (São Paulo/SP). O produto veio lacrado, tudo em ordem. Material dos fones e do case é bem legal e também os fones são confortáveis. Único ponto é que achei os sons graves um pouco fracos. Porém, pelo preço pago é um ótimo custo benefício. Não fui taxado.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Słuchawki dotarły bardzo szybko. Używam ich od kilku tygodni, żeby je przetestować i naprawdę podoba mi się jakość dźwięku, jaką zapewniają. Mikrofon w nich nie jest najlepszy, więc nie są odpowiednie, jeśli często masz połączenia podczas korzystania ze słuchawek. Czas pracy na baterii jest niesamowity, używam ich często i w żadnym wypadku bateria spadła podczas użytkowania. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    O telefonach, byłem pozytywnie zaskoczony w kilku aspektach. Są wytrzymałe i bardzo lekkie, mają bardzo dobrze wykonane wykończenie i nie ma zamieszania luźnych rzeczy, sprawa również podziela ten sam pomysł tylko z zastrzeżeniem, że może być zamek na okładce. O telefonach; zaskoczył mnie pozytywnie w poważnych aspektach. Są trwałe i bardzo lekkie, mają bardzo dobrze wykonane wykończenie, a w hałasie luźnych rzeczy, sprawa podziela ten sam pomysł tylko z wyjątkiem, że może być zamek na pokrywie walizki. Dźwięk i połączenie dźwięków ; są przeciętne w tym, że słyszy się tylko ostre lub instrumentalne i głosowe zakończenia, w sprawie grobowej pozostawia do życzenia głównie jeśli są to te bite lub dmuchane z dużym zniekształcenia. Dla połączeń audio i wiadomości i doskonałe. Połączenie jest szybkie bez tajemnic i w przypadku mojego urządzenia nawet w baterii 30c/o na 72c/o audio pozostaje wysokie i nieskazitelne ponad 7 metrów. Dźwięki są średnie w zakresie, w jakim słychać tylko trzy lub instrumentalistowskie zakończenia i głos, w kategoriach basu, pozostawia to coś do życzenia, zwłaszcza jeśli są poobijane lub przyrumienione z dużą zniekształcenia. Dla połączeń i wiadomości audio i doskonałe. Połączenie jest szybkie bez tajemnic i w przypadku mojego urządzenia w baterii 30c/o do 72c/o dźwięku pozostał wysoki i bez błysku ponad 7 metrów. O głośności i żywotności baterii ; dobre, Znalazłem ciekawe głośność i głównie konsystencję nawet na dużych odległościach lub całkowicie rozładowanie. Akumulator jest po części, ponieważ jeśli masz opiekę jak wyłączyć i przechowywać w przypadku, gdy zawsze bezczynność 3 godziny czasu trwania czterokrotnie. Dbając o siebie, możesz być cały dzień ze słuchawkami i ładowaniem walizki. O objętości i żywotności baterii; cóż, uważam, że głośność jest interesująca i głównie konsystencja zdarzenia na dużych odległościach lub podczas całkowitego rozładunku. Akumulator jest osobno, ponieważ jeśli zależy ci na tym, jak odłączyć i przechowywać w przypadku, gdy co bezczynne trzy godziny czterogodzinne. Z pewną ostrożnością można utrzymać się przez cały dzień tylko słuchawki i ładowanie walizki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Első próbára jó.Meg kell tanulni a kezelését,de nem komplikált.Kényelmes,nem akar kiesni a fülemből.A hangminőség és a hangerő megfelelő.Utazás közbeni zenehallgatásra vettem,telefonálni nem próbáltam.Nem szállították házhoz hanem egy (szerencsére nem távoli) Pisk-Pack pontra vitték.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Miesiąc zajęło dotarcie do SP. Miałem mały problem, kiedy dotarł na pocztę w moim regionie, i utknął na tydzień. Ale poza tym, wszystko w porządku. Słuchawka sama w sobie jest świetny, bardzo piękny, głośny i czysty dźwięk zadowolony mnie całkiem.Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    i got my replacement LP2, great thanks to Banggood!😊 i just notice some difference with the old LP2 that i got,1st is the Branding underneath.the new one have Lenovo branding and some details about the battery while the old one dont have.also the light color,the replaccement emits white and green,the old one is red and blue.i dont know if its fake. Im just happy that Banggood send replacement.thats how you treat costumers.100% SATISFIED..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Produkt dotarł dobrze zapakowany i żadnych wad sam w sobie (tylko małe ugniecenie w pudełku, ale to jest jeden z mniej kk). Dotarł w 6 dni na BR + 5 dni do domu (Baruri - SP). Wykonam badania, a potem wrócę bardziej szczegółowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 756
    • Ft13 399
    • Ft8 813
    • Ft13 433
    • Ft20 804
    • Ft13 127
    • Ft14 104
    • Ft7 936
    • Ft7 326
    • Ft11 601