Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1427)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1427)
    • 5 Star(1179)
    • 4 Star(157)
    • 3 Star(51)
    • 2 Star(17)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Bardzo szybka misja. Przyszedł do moich drzwi w zaledwie 17 dni. Niesamowite!!, podobnie jak inne paczki, które przyszły do mnie z Chin, to zamówienie przyszło w idealnym stanie i, jak powiedziałem bardzo szybko, firma transportowa „COMET" w Grecji bardzo dobrze sobie radzi. Nie tak jak ELTA, które, jeśli nie zgubią paczki, przyniosą ci ją w ciągu czterech do sześciu tygodni. Buzzbuds mają dobry dźwięk, szybko ładują się, a bateria działa przez cały dzień, gdy słyszę muzykę od czasu do czasu, mikrofon byłby trochę głośniejszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Otrzymałem go szybko, zajęło to 18 dni, od zakupu do przybycia tutaj... Przyszedł dobrze zapakowany, zapieczętowany, tylko wgniecenie na boku, ale myślę, że to było w logistyce, ale nic nie uszkodziło produktu, zrobiłem test i byłem pod wrażeniem, bardzo dobry stosunek jakości do ceny, Postąpiłem kilka wskazówek, które widziałem w komentarzach i to naprawdę wszystko, jak chłopaki opisali, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Po otrzymaniu tych dałem je na próbę, połączenie było szybkie i proste prosto z pakietu po powiedzeniu telefonu nazwę: Podłączony. Brzmi dobrze z jednym uchem brzmi świetnie z obu uszu w....Jeśli szukasz zestawu słuchawek bez płacenia ziemi nie patrzeć dalej... A co do rozmów telefonicznych, druga strona rozmów (zgodnie z moimi kontaktami rozmawiam z słuchawkami) nie zdawała sobie sprawy, że jestem na słuchawkach Bluetooth (Lenovo). Nie sprawdziłem zasięgu, ale nie zostawiam telefonu daleko od siebie. Mam nadzieję, że to pomoże ci w podjęciu decyzji...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    From CN to EU in 14 days, box contains a bin with earphones, cable (USB - C) and english/chinese manual. Works with Google assistant, pairing duration approx 20 sec (Xiaomi Mi 11 phone). The earphones are light, hold very well in the ear and have a charming design. When in use, I do not hear ambient noise, the volume is reasonable and I definitely recommend adjusting the equalizer. Connect to W10 PC (Dell) works well too, earphones connects to the last paired device.I am satisfied with the quality of the phone call as well. Negation is a cumbersome control that is solved by the number of touches to a specified location on the earphone. As pros - possibility of using only one earphone and the presence of ANC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Świetny kształt, dobra jakość słuchawek, po prostu zauważyłem, że po intensywnym użyciu może pojawić się pikający dźwięk w jednym głośniku, nie wiem dlaczego. Poza tym załączona broszura nie wyjaśnia, jak jej używać. Powinien pan sam tego spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    El material se siente delgado, los controles táctiles son muy sensibles, podría considerarse de más, pero tiene buenas características, cómo el uso individual e I distinto como audífono principal, la calidad de sonido es adecuada, sin llegar a ser excelente, para llamadas o videos son bastante adecuados, para musica les hace falta más brillantes al sonido. llevo poco usándolos, pero por el precio son bastante buenos. el servicio de Banggood es bueno, tardan un poco en llegar las cosas a mi país, pero llegan bien, el embalaje como siempre un poco aplastado. pero en buenas condiciones el artículo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Podobało mi się! Za cenę jakość jest bardzo dobra! Dla mnie to trwa ponad 3 godziny na każdy telefon, myślałem, że to było niesamowite! Miałem już laptop Lenovo, który jest doskonały, a telefon zaskoczył mnie naprawdę..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Świetny zakup. poważny dostawca, szybka dostawa i dobrze zapakowane. Co do jakości dla mnie jest idealny, nie jestem dobrym rzeczoznawcą technicznym, ale jeśli chodzi o to, co chcę i potrzebuję, to jest super OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Gładki proces zamawiania i szybka dostawa. Słuchawki douszne działają prawidłowo. Odpowiadanie na rozmowę przychodzącą lub zakończenie połączenia jest łatwe, wystarczy dotknąć słuchawki. Czasami słuchawki dotykają powierzchni są zbyt wrażliwe i odcinają połączenie z powodu nieświadomego dotyku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Świetny koszt produktu, przybył do Manus 30 dni, działa dobrze, dźwięk dobry, podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$20.99
    • US$31.99
    • US$28.99
    • US$34.49
    • US$18.99
    • US$12.99
    • US$19.62
    • US$20.78
    • US$42.99
    • US$23.09
    • US$32.33
    • US$23.09
    • US$94.70
    • US$47.34
    • US$31.99
    • US$31.99
    • US$20.99