Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(576)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(576)
    • 5 Star(485)
    • 4 Star(73)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 22/01/2021

    Niesamowite! Posiadam też parę statków powietrznych 1.Gen i Huawei Freebuds 3. Zamówiłam te Lenovo jako wsparcie i nie spodziewałam się ich użyć. Ale muszę powiedzieć, że są cholernie dobrzy! Szczerze mówiąc, nie jest to wspaniała jasność jak na airpodach, ale ogólne doświadczenie dźwiękowe sprawiło, że tańczyłam natychmiast, głęboki i pełen energii dźwięk nie jest tani. W cenie absolutnie fantastyczne!! Bardzo ładny produkt, absolutnie mnie rozwalił. Nieco tańszy plastik nadal dobrze wpada w ucho. Jedyną negatywną rzeczą jest to, że czułość dotykowa jest bardzo wysoka, czasami chcę tylko dostosować dopasowanie do ucha, a oni zmieniają moją piosenkę. Poza tym jestem pod wrażeniem!

    Komentarze (2)
  • 05/03/2021

    Lenovo kontra Airpods? 🤔 najlepszy zakup zdecydowanie... Główne cechy: sterownik Bluetooth 5.0.10mm z impedancją 3mW *2,32ohm, mikrofon bezkierunkowy z czułością -42dB, stosunek S/N >=58dB, Częstotliwość reakcji 20Hz - 20kHz, pojemność baterii: 30mAh słuchawki douszne, obudowa 300mAh. Przybyli w mniej niż tydzień, łączą się bez problemów, a połączenie bluetooth jest stabilne i prawie natychmiastowe.Sprawa musi być włączona przez tylny przycisk (który służy tylko do sprzęgania). Are jest czyste, nie ma istotnego opóźnienia w strumieniu wideo, chociaż w przeciwieństwie do airpodów jest mniej potężny. Mogą być używane niezależnie od siebie i obsługiwać asystenta głosowego i dotykowe sterowanie. Ergonomia jest dobra, większa i mniej wygodna niż naloty, ale to tylko mała uwaga. Dobra jakość budowy, bardzo lekki i mniej solidny niż Apple, że w dotyku są solidne i solidne.Biorąc pod uwagę cenę, funkcje i wydajność są zdecydowanie najlepszym zakupem. Chociaż porównanie z airpodami nie miało większego sensu, biorąc pod uwagę różnicę w cenie, chciałem dać Ci opinię, aby dać Ci pomysł przed zakupem produktu.

    Komentarze (2)
  • 09/05/2021

    Dokonałem zakupu 17.04.21 i przybyłem 04.05.21, przyszedł bardzo szybko (18 dni z rzędu). Bardzo czysty dźwięk, odbiera dużo więcej niż 10 metrów. Wytrzymuje o wiele dłużej niż 3 godziny użytkowania, używam cały dzień w służbie podczas pracy słuchając muzyki i nie pobiera. Pasuje do ucha i nie odpada. Jestem pewien, że zaznaczę zakup.

    Komentarze
  • 05/05/2021

    Entre a data da compra e recebimento levou 15 dias (São Paulo/SP). O produto veio lacrado, tudo em ordem. Material dos fones e do case é bem legal e também os fones são confortáveis. Único ponto é que achei os sons graves um pouco fracos. Porém, pelo preço pago é um ótimo custo benefício. Não fui taxado.

    Komentarze
  • 12/03/2021

    Első próbára jó.Meg kell tanulni a kezelését,de nem komplikált.Kényelmes,nem akar kiesni a fülemből.A hangminőség és a hangerő megfelelő.Utazás közbeni zenehallgatásra vettem,telefonálni nem próbáltam.Nem szállították házhoz hanem egy (szerencsére nem távoli) Pisk-Pack pontra vitték.

    Komentarze (1)
  • 20/02/2021

    Słuchawki dotarły bardzo szybko. Używam ich od kilku tygodni, żeby je przetestować i naprawdę podoba mi się jakość dźwięku, jaką zapewniają. Mikrofon w nich nie jest najlepszy, więc nie są odpowiednie, jeśli często masz połączenia podczas korzystania ze słuchawek. Czas pracy na baterii jest niesamowity, używam ich często i w żadnym wypadku bateria spadła podczas użytkowania. Polecam!

    Komentarze
  • 19/04/2021

    Przybył w mniej niż 10 dni z zakupem grupowym!!! Doskonała jakość, działa bardzo dobrze, w tej cenie możemy powiedzieć, że niektóre ceny są haniebne dla słuchawek bezprzewodowych różnych marki!

    Komentarze
  • 25/03/2021

    Miesiąc zajęło dotarcie do SP. Miałem mały problem, kiedy dotarł na pocztę w moim regionie, i utknął na tydzień. Ale poza tym, wszystko w porządku. Słuchawka sama w sobie jest świetny, bardzo piękny, głośny i czysty dźwięk zadowolony mnie całkiem.Polecam.

    Komentarze
  • 17/02/2021

    Dobrym produktem w ogólnym oszczędności i jakości szczegół może być to, że podczas korzystania z niego do rozmów osoba po drugiej stronie linii słucha z małą głośnością, poza tym zaleca się

    Komentarze
  • 08/02/2021

    Świetny produkt! Nie ma odwołania hałasu, ale ma dużą objętość. Czujniki dotykowe są bardzo czułe, ale kiedy się do nich przyzwyczaisz, działają bardzo dobrze. Opakowania są bezpieczne i dotarły bez uszkodzeń.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,314
    • Ft8,199
    • Ft6,328
    • Ft13,523
    • Ft5,177
    • Ft4,026
    • Ft7,192
    • Ft2,587
    • Ft8,919
    • Ft3,738