Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/06/2022

    DOSKONANY produkt! Wygląd: 10 szt Jakość obrazków: 10 (ang.) Jakość dźwięku: 09 Obs. zdjęcia wyświetlane na zielonej ścianie i w ciągu dnia. Jakość jest niesłychana.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    excelent 1080p projector! all works fine and smooth, excelent image quality. great in dark places. input lag super normal. fan noise is a bit, but normal in projectors, super sharp image and nice colors. best budjet projector.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Najważniejszy produkt!! Dotarła dobrze zapakowana. Projekcja odbywa się na beżowej ścianie, bez (ekranu). Obs: Mój produkt był ze znakami użytkowania, jednak obiektyw był trochę brudny w środku i kilka zadrapań na obudowie urządzenia. Polecam produkt 👍👍.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Szczerze, to jest niesamowite. Projektor wygląda dobrze, wyświetlany obraz jest również niesamowity, jest duży i dość ostry. Dla osób zastanawiających, lampa ma 450 lumenów, a nie 650. I masz kabel HDMI w pudełku, ale jest dość krótki i nie użyłem go. Do tej pory grałem na nim Dirt Rally, a lag wprowadzania nie był wcale problemem. Ma wiele funkcji, z których wiele nie miałem okazji przetestować do tej pory, ale to świetny produkt. Jedna rzecz, hałas wentylatora jest zauważalny, gdy nie ma innych dźwięków, ale nie testowałem innych projektorów, więc nie mogę powiedzieć, czy poziom głośności są niezwykłe, czy nie. Poza tym wszystko było bardzo pozytywnym zaskoczeniem. Instrukcje napisane w języku angielskim są dość dobre, a oprogramowanie projektora jest intuicyjne. A najlepsze jest to, że po zakończeniu korzystania z ekranu, masz czystą ścianę, a nie brzydki, czarny prostokąt. Ogólnie rzecz biorąc, świetny przedmiot

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Piękny projektor, doskonała jakość. Spodobało mi się. Dotarł do Brazylii w ciągu 24 dni.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    My trusted to the seller's advert info disposition and disappointed. Nevertheless PAID for it as till the item received today (advertise ANSI 650 BUT from box is ANSI 450 lumens..huh...#!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Projektor jest bardzo dobry, wart każdego centa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Doskonały produkt bardzo dobry, nawet warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Bardzo piękne, i działa doskonale, bardzo top, pokochał projektor, tô obserwujący dokładnie w tym momencie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    ok spokojený

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$153.99
    • US$243.09
    • US$789.99
    • US$67.99
    • US$239.99
    • US$1,069.99
    • US$149.59
    • US$1,789.99
    • US$175.99
    • US$1,099.99
    • US$229.99
    • US$899.99
    • US$118.79
    • US$1,899.99
    • US$430.09
    • US$2,386.24
    • US$255.99
    • US$47.99