Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2022

    Dotarła bardzo dobrze zapakowana. Mimo, że nie ma w magazynie, po potwierdzeniu zakupu, co spowodowało, że wysyłka trwa 15 dni, dotarła przed terminem, około miesiąca i tygodnia. Nawet projekcja na ścianie ceramicznej, jakość zaskakuje mnie, nawet ze środowiskiem oświetlonym małym światłem, będzie czuwać spokojnie. Zrobiłem projekcję w latach 80-tych. Ale będziesz cieszyć się całą jakością bez światła otoczenia. Hałas z lodówki nie przeszkadza. Spędziłem 5 godzin na prostej i nie było aż tak gorąco. System Android działa dobrze, ale aplikacje takie jak Netflix i Prime wideo nie są natywne, nie będziesz cieszyć się 100% dualności obrazu. Polecam kij ogniowy lub podobny. Pobieranie MHshare aplikacji, którą polecają, połączy filmy, zdjęcia, piosenki. Parowanie ekranu do obrazu nie jest tak dobre. Nie będziesz mógł oglądać Netflixa i Prime w parze, ponieważ obraz nie pojawia się. Audio jest również bardzo dobry, ma wysoką jakość. Zapłaciłem również za ubezpieczenie Banggood, które pomogło mi, jak byłem naliczany i nie było tanie. Zrobiłem wniosek o zwrot tylko ubezpieczenie i w ciągu 2 dni to samo było na karcie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Projektor ma bardzo dobry zestaw w różnych aspektach, dobry dźwięk, dobry obraz dla ciemnego i kontrolowanego środowiska! System nie jest oficjalny, ale działa dobrze! W kwestii estetyki jest bardzo dobrze wykończona i piękna! Trochę tu głośno, ale nic, co by cię niepokoiło! Ogólnie...to dobry projektor wejściowy ful hd! Polecam uiszczenie opłaty importowej, jak zrobiłem, jak naliczono mnie na RS622,00

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Najważniejszy produkt!! Dotarła dobrze zapakowana. Projekcja odbywa się na beżowej ścianie, bez (ekranu). Obs: Mój produkt był ze znakami użytkowania, jednak obiektyw był trochę brudny w środku i kilka zadrapań na obudowie urządzenia. Polecam produkt 👍👍.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    DOSKONANY produkt! Wygląd: 10 szt Jakość obrazków: 10 (ang.) Jakość dźwięku: 09 Obs. zdjęcia wyświetlane na zielonej ścianie i w ciągu dnia. Jakość jest niesłychana.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    excelent 1080p projector! all works fine and smooth, excelent image quality. great in dark places. input lag super normal. fan noise is a bit, but normal in projectors, super sharp image and nice colors. best budjet projector.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Szczerze, to jest niesamowite. Projektor wygląda dobrze, wyświetlany obraz jest również niesamowity, jest duży i dość ostry. Dla osób zastanawiających, lampa ma 450 lumenów, a nie 650. I masz kabel HDMI w pudełku, ale jest dość krótki i nie użyłem go. Do tej pory grałem na nim Dirt Rally, a lag wprowadzania nie był wcale problemem. Ma wiele funkcji, z których wiele nie miałem okazji przetestować do tej pory, ale to świetny produkt. Jedna rzecz, hałas wentylatora jest zauważalny, gdy nie ma innych dźwięków, ale nie testowałem innych projektorów, więc nie mogę powiedzieć, czy poziom głośności są niezwykłe, czy nie. Poza tym wszystko było bardzo pozytywnym zaskoczeniem. Instrukcje napisane w języku angielskim są dość dobre, a oprogramowanie projektora jest intuicyjne. A najlepsze jest to, że po zakończeniu korzystania z ekranu, masz czystą ścianę, a nie brzydki, czarny prostokąt. Ogólnie rzecz biorąc, świetny przedmiot

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Byłem pozytywnie zaskoczony projektorem. Zaprojektowałem ekran o wymiarach 4,5 na 6 stóp. Obrazy te były wyświetlane na białej ścianie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Bardzo dobre urządzenie, głównie w ciemności, ale działa bardzo dobrze w ciągu dnia lub przy włączonym świetle. Dla tych, którzy chcą go używać w grach wideo również działa bardzo dobrze. Ma doskonałą płynność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Doskonały zakup, nawet przy podświetlonym środowisku o dobrym obrazie, 2.80 ściany daje 80-calowy ekran, punkt ujemny jest trochę głośny, ale jak tylko włączy dźwięk jest tłumiony przez dźwięk filmu lub wideo, Wskazówka nie używać szarego ekranu, nawet jasne, że projektor, choć bardzo odważny nie akceptuje wiele, dobrze malowana beżowa ściana już rozwiązuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Projektor jest bardzo dobry, wart każdego centa

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$243.09
    • US$1,699.99
    • US$153.99
    • US$1,039.99
    • US$135.99
    • US$2,399.99
    • US$149.59
    • US$72.59
    • US$164.99
    • US$118.79
    • US$90.19
    • US$1,699.99
    • US$899.99
    • US$248.99
    • US$185.99
    • US$92.99
    • US$149.99
    • US$55.99