Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2020

    Paczka dotarła szybko, około miesiąca. Rozmowa jest dobrze słyszana, ochrzczona szybko, ale ja nie jestem dobrze słyszana, jest echo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Łatwy montaż, szybkie połączenie, bateria trwa długo, bardzo przydatne można użyć go w lewo lub w prawo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Ma dobre ucho. Oni cię słyszą, a ty możesz ich usłyszeć bardzo dobrze! Jedynym minusem jest to, że potrzeba trochę czasu, żeby zapiąć telefon.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Wyposażenie jest dobre, oczekiwałem trochę więcej, maksymalna objętość jest trochę do życzenia, a przymiarka ucha nie wygląda idealnie. Bateria jest bardzo dobra. Nadal warto kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JAHVIP2
    OM
    16/06/2021

    Elementy spełniają opisy. Naprawdę mi się podoba. Bateria działa długo. Biorę co 72 godziny, co mi wystarczy. Naprawdę polecam tego sprzedającego. Ponadto szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Przybył do Japonii w dwa tygodnie po moim zamówieniu. Jakość dźwięku nie jest taka dobra, ale dla biznesu, więc jest w porządku. Byłam w stanie zrobić tanie i ładne zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Przybyło w czasie i formie, nie sprawdziło jeszcze jego działania, ale opakowanie zostało zamknięte i wyglądają dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Przyszło szybciej, niż myślałem... dobre zakupy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DZdano
    PR
    03/08/2021

    Doskonałe 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 918
    • Ft6 405
    • Ft9 248
    • Ft7 367
    • Ft5 918
    • Ft14 801
    • Ft11 853
    • Ft3 522
    • Ft10 728
    • Ft3 698