Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Na początek jakość dźwięku jest nieporównywalna z innymi słuchawkami na poziomie wejściowym. Są naprawdę niesamowite. Wokól i instrukcje są po angielsku. Czas trwania ich baterii jest zgodny z opisem, ale nie użyłem ich wystarczająco. Chciałbym, żeby pokrywka była bardziej trwała. Wyświetlacz mocy jest tylko statycznym obrazem z 4 kierunkowskazami. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, doskonała jakość dźwięku i duża pojemność baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Witam, przybywam za 21 dni, dobrze spakuj, produkt dobrze, tylko jeden szczegół w skrzyni ładunkowej, który na górze (pokrywka ) przedstawiam kilka pasków. Dziękuję Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Odpowiedni produkt za cenę, dobry dźwięk i dobry żywotność baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Niesamowite słuchawki. Używam ich od jakiegoś czasu i czas pracy na baterii jest idealny. Zamówiłem jeszcze dwa dla mojej rodziny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Warte swojej ceny. Gorąco polecam. Zajęło to chwilę, aby wysłać, ale po zdjęciu paczki dotarł szybko do Malawi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Doskonały

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Jak uzgodniliśmy, słuchawki dotarły w uzgodnionym terminie. Mam nadzieję, że będę z nimi szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Para słuchawek naprawdę wygodnych i trwałych w czasie, mają duże ładowanie, zwłaszcza przypadku; jakość dźwięku jest bardzo dobra, to bardzo dobre uczucie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale jakość wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 018
    • Ft11 827
    • Ft9 537
    • Ft5 615
    • Ft8 671
    • Ft8 774
    • Ft11 232
    • Ft16 791
    • Ft12 211
    • Ft11 447
    • Ft10 572
    • Ft12 224
    • Ft10 684
    • Ft10 684
    • Ft14 207
    • Ft7 630
    • Ft10 902
    • Ft27 095