Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 30/05/2021

    Πολύ καλή αγορά νομίζω ποιο καλός κ δυνατός ήχος, αλλά λιγο ποιο βαριά στο κεφάλι από τα προηγούμενα τα AIRAUX AA ER-1 που δοκίμασα που παίζουν στην ίδια τιμή ,μπαταρία πολύ καλύτερη της lenovo δεν έχει μόνο υποδοχη για κάρτα sd

    Komentarze
  • 25/02/2021

    Ładny produkt. Uwielbiam go

    Komentarze (1)
  • 06/01/2021

    Słuchawki dotarły i od razu je wypróbowałem! Opakowania i słuchawki są w idealnym stanie na zewnątrz, ale mają wadę techniczną! Dźwięk ledwo może być słyszany i odcięty! Mam to w moim Huawei M5 Mediapad, jak również w Poco F1!

    Komentarze
  • 02/06/2021

    Bardzo szybko dostarczone, bardzo miła obsługa, kocham to.

    Komentarze
  • 22/03/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze (4)
  • 14/09/2020

    Dobra, 👌

    Komentarze (1)
  • 29/07/2020

    Lubisz muzykę? Kup coś innego...!!! Dźwięk jest okropny! Brak głębokości, brak basu, zniekształcenia powyżej 50% objętości. Pewnie, że wyglądają świetnie, żywotność baterii jest dobra, połączenie Bluetooth w porządku, ale wszyscy idą do diabła z tak złą wydajnością dźwięku. Jeśli chcesz go do słuchania przez Skype'a lub audiobooków, są w porządku, ale nie do muzyki, nawet radia. Co gorsza, nausznice są plastikowe, które sprawią, że uszy będą czuły się gorące po chwili izolacja dźwiękowa środowiska jest tak zła, że czuje się, że niektóre zewnętrzne dźwięki są wzmacniane!!! Nigdy bym sobie nie wyobrażał tak złego produktu Lenovo (ceny okazyjne zazwyczaj mają haczyk...)

    Komentarze (1)
  • 29/01/2021

    Poziom wejścia nad słuchawkami. Średnia jakość plastiku i montażu, nie wydają się one w ogóle solidne. Jakość audio jest porównywalna do standardowych słuchawek, ale za cenę zdecydowanie warto!

    Komentarze
  • 16/01/2021

    Ładne słuchawki. Świetny dźwięk. Może być połączony przez minijacka lub bluetooth. Jest wbudowany mikrofon, można połączyć się ze smartfonem i komunikować się.

    Komentarze
  • 23/10/2020

    Przybył bardzo szybko. Zajęło mi tylko 10 dni, żeby dostać się do mojego domu

    Komentarze (1)
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,764
    • Ft8,823
    • Ft21,179
    • Ft4,998
    • Ft9,117
    • Ft12,353
    • Ft8,529
    • Ft12,942
    • Ft16,178
    • Ft8,529
    • Ft8,529
    • Ft7,940
    • Ft11,176
    • Ft9,411
    • Ft10,294
    • Ft7,352
    • Ft7,058
    • Ft1,174