Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(220)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(220)
    • 5 Star(204)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    The Lenovo hard drive USB 3.0 enclosure is a very good quality product at a reasonable price. The file transfer speed and reading speed are also great. The only downside is that when assembling or disassembling the hd enclosure, the plastic is really tight and snaps very loudly like it's about to break, so I wouldn't try doing that many times. I live in Brazil and the package took 18 business days to be delivered to my house and 26 calendar days in total.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Otrzymany przed szacowaną datą, wygląda dobrej jakości, przetestuję go, aby zobaczyć, jak to działa, opakowanie, że został otwarty, etykieta tego sklepu umieszczonego, w którym zrobili cięcie, szczerze nie daje wiele pewności, Jeśli chodzi o sprzedawcę, nie mam na razie żadnych skarg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo dobry produkt w tak dobrej cenie!Jest lekki. Dobrze wykonane z szybkiego transferu danych!Łatwe włożenie dysku do ramki!Wielka jakość i działa dobrze!Jestem zadowolony z produktu!Jest niezwykle łatwy w instalacji i działa zgodnie z oczekiwaniami!Stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry. Testowane i działa prawidłowo.Ma doskonałą jakość budowy i wydajność.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Terry
    US
    18/01/2021

    Łatwy do instalacji HDD lub SSD. Windows rozpoznaje to natychmiast. Podoba mi się, jak sprawa jest otwarta. Łatwiej jest otworzyć i zamknąć, niż inne sprawy, które posiadam. Ufam Lenovo i nie mam od tego żadnych wyjątków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    To był prezent z SSD marki BitzWolf. Wygląda dość wytrzymały i dobrej jakości, materiał jest sztywny plastik. Kabel ma około 30 cm, USB 3.0, chyba tak. Bardzo dobry prezent, 😀.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Przybył szybko i bezpiecznie!!! Produkt wykonany z tworzywa sztucznego i trzeba być ostrożnym, kiedy przeciągną się do otwarcia obudowy!! Działa dobrze w porcie USB 3.0!! Używam SSD z obudową i kopiuję plik 5Gb w dysku w ciągu 30 sekund!! Uwaga: Jeśli użyjesz zupełnie nowego SSD z tą obudową, musisz najpierw sformatować dysk przez menedżera dysków w komputerze!! W przeciwnym razie komputer nie mógł odczytać dysku twardego!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Dotarł w przewidywanym czasie, z Sameday kurierem w drzwiach bez opłat. Działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Obudowa dysko wykonana bardzo dobrze, dopasowanie również. Wykrywanie dysków działa bez zarzutów. Polecam. The disc housing is made very well, also fit. Disk detection works fine. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    W doskonałym stanie, materiały są sztywne tworzywa, ale wyglądają na trwałe, są darmowe z BW ssd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Mimo że produkt ten przyszedł jako prezent przybył w bardzo dobrym stanie i dobrze chroniony. Daję mu 5 gwiazdek za jakość produktu i za dobrą usługę banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 229
    • Ft4 580
    • Ft14 102
    • Ft3 523
    • Ft5 285
    • Ft3 523
    • Ft5 447
    • Ft10 576
    • Ft5 285
    • Ft10 530
    • Ft5 990
    • Ft12 337
    • Ft18 334
    • Ft5 639
    • Ft5 285
    • Ft15 864
    • Ft118 609
    • Ft5 639