Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2019

    Muy buena transacción alta calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    arrivato rotto e imballato male all'esterno del imballaggio non c'è scritto nemmeno fragile

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Musiał uzyskać czerwoną żarówkę, jak światło mgły jest jak wsteczne światło, a nie czerwony reflektor inny mądry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo szybko otrzymany, Paypal płatności bez problemów - ogólne duże doświadczenie jak pierwszy raz zakup w tym sklepie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Jestem zadowolony z usług

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Super-fast shipping, it fits absolutely perfect, unexpectedly good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    It looks the same as the original. On of the lamps wasn't getting into place because the plastic that the lamp fits into it looks like it was molded upside down, so i had to file on side to make it fit. Also the pins that go into the car on the outer side of the headlamp, are a bit thicker so they dont go in. I had to grind them roughly to the size of the original ones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    Bonjour je n'ai tjrs pas reçu mon colis feux arrière Nissan l 'autre commande feux Nissan je l'ai reçu pouvez me dire pourquoi alors que les 2 feux gauche et droite j'ai reçu qu'un seul merci de me tenir au courant celui que j'ai reçu c'est selui cote passager ou alors rembourser moi le côté conducteur merci de me répondre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2019

    Je n'ai reçu cette commande les 2 autres commande je les ai reçu j'ai payer les trois commandes feux arrière Nissan nv 200 merci de me tenir aux courant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2019

    価格には満足していますが、二箇所に小さな欠けがありました。箱の中にも破片がなかったので元から欠けていたのだと思います。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.64
    • US$45.99
    • US$44.01
    • US$60.94
    • US$31.99
    • US$54.27
    • US$70.44
    • US$45.99
    • US$30.02
    • US$26.39
    • US$36.37
    • US$26.55
    • US$49.65
    • US$34.06
    • US$16.99
    • US$40.99
    • US$51.96
    • US$72.75