Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    Wydaje się, że to świetne produkty nie testowane na drona bardziej tô lubią, polecam produkt przybył bardzo szybko tutaj do mojej rezydencji 17 dni roboczych dziękuję banggood warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Dobry produkt w jakości opakowania, nie jest to, czego oczekiwałem w zakresie jasności, ale jeśli spełnia, dla większego światła usunąć plastikową pokrywę i tym samym osiągnąć, że docenia się lepiej w noch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Plus: Has bright light,easy tap function Cons: The two pieces unit by itself is a bit loose,that i think i have to use double sided tape to be sure that they are not gonna separate during flight.And last is that the fit is not perfect for the front arms of the Mini 2

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Świetne światła w tej cenie! Na pewno pomogą ci zobaczyć drona, gdy światło się zaświeci. No dalej, kup trochę i będziesz zadowolony. Szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Moja lokalizacja Południowa Afryka. Miałem czekać ponad rok na moje produkty, jak wtedy, gdy zamawiałem w „Wish". Jest to jednak tylko jeden z produktów, które dotarły w ciągu miesiąca. Gorąco polecam Bangwood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Te są świetne mają różne wzory po prostu klikając. 3 kolory prowadzone w każdym. Bardzo jasny jest z zainstalowaną baterią. Bardzo zwarta i lekka masa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Szybka dostawa... dobra jakość. Nawet mała walizka transportowa dla tych ładnych fińskich.. Będę polecać przyjaciołom. Dziękuję za tę umowę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo szybka dostawa. Doskonały zestaw świateł, trzy kolory i łatwy do ustawienia. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Great Punktual Service do Republiki Południowej Afryki, jest to powtórny zakup znakomitego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 399
    • Ft3 092
    • Ft5 877
    • Ft6 805
    • Ft4 330
    • Ft3 711
    • Ft4 948
    • Ft27 230
    • Ft2 473
    • Ft5 784