Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Jak stwierdził ktoś inny, jest dość gruby, więc zabiera ci część miejsca. Nie będzie więc odpowiedni dla mniejszych krzeseł. W przeciwnym razie opakowanie jest super ochronne i mocne. Produkt działa naprawdę dobrze i jest bardzo wygodny. Mogę nawet się z nim pochylić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Zgodnie z opisem. Dobra jakość. Wygodne wsparcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Produkt przybywaj bardzo szybko i chroniony! Naprawdę niesamowita obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Najpierw przyszedł wystarczająco szybko i pod moimi drzwiami. Było dobrze zapakowane. Brak uszkodzeń wewnątrz. Przedmiot robi to, co mówi. Czuję, że stoję na fotelu tak, jak powinienem. Oczywiście zajmuje to trochę miejsca z głębi krzesła, więc nie może być wąskie. Jakość plastiku jest solidna i dobra. To wczesna recenzja, miejmy nadzieję, że powiem te same miesiące lub lata później...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • FuzWeb
    IT
    13/04/2021

    Seller shipped fast, arrived fast. Was the exact item size and color I ordered. The belt is a little small so it only fits small back chairs but otherwise it does the trick. Will recommend this item and might purchase another one for a family member.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Przedtem nie mogłem pracować dłużej niż 30 minut przed laptopem, ale teraz z tym oparciem, mogę spokojnie ciągnąć 3-4 godziny ciągłego siedzenia przy laptopie bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Moim zdaniem jest to dużo lepsze wsparcie niż dostępne tanie wersje, zdecydowanie warte swojej ceny i mogę go polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    gut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20,842
    • Ft7,738
    • Ft6,038
    • Ft8,036
    • Ft22,030
    • Ft7,143
    • Ft8,334
    • Ft40,788
    • Ft3,272
    • Ft10,615
    • Ft5,952
    • Ft5,803
    • Ft2,379
    • Ft9,823
    • Ft2,974
    • Ft2,974
    • Ft6,547
    • Ft178,644