Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Świetny produkt, przybył szybko w nieco ponad tydzień. Niezawodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przybył w zaledwie 2 dni!!!Fantastyczne!! Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    estu precisando comprar as antenas quebro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Z dobrą anteną o wiele lepszą, jest to również ważne. (rp-sma) Do tej pory złapałam wiele tuzinów krótkofalówek, radia FM, amatorskie rozmowy, sygnały cyfrowe. - Są hałasy, kolce, poślizg nieprawdziwa liczba odbioru wydaje się cecha sdr, która musi być noszona (prawy przycisk menu na urządzeniu nie działa dla mnie, ale i tak podłączam go do pc). Używam SDRKonsolu (V3) i SDR #.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    a small sheet of instructions would not have gone unappreciated,but not to hard to work out, haven't been able to test it out much but seems to be as stated

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    przybyły wraz z anteną i kablem, nie ma baterii wewnętrznie i nie posiada karty micro SD, Ale już zainstalował firmware havoc wersja 6ed2cfb działa z powerbankiem lub poprzez połączenie go z pc można użyć karty hack rf z programami dla sdr.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Czas dostawy 15 dni. Jakość PortaPack jest dobra. Niestety nie ma instrukcji. Jeśli ktoś ma podręcznik, najlepiej w języku niemieckim będzie zadowolony z wydatków. angielski- Evern atweb.de

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Dziękuję, za już ustawienie portapacka z ostatnim oprogramowaniem Hackfr. Przesyłka trochę trwała. Ale warte swojej ceny, za dobrą robotę, którą wykonaliście z tym produktem, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Świetnie, jeśli chcesz słuchać niezwykłych transmisji, działa ładnie z anteną dostarczaną

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Otrzymałem produkt w dobrym stanie i przewidywanym czasie. Polecam Banggood za zawsze honorowanie jej zobowiązań!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft76 850
    • Ft28 419
    • Ft53 862
    • Ft189 159
    • Ft23 051
    • Ft9 144
    • Ft63 368
    • Ft28 175
    • Ft80 509
    • Ft24 151
    • Ft46 257
    • Ft26 346
    • Ft33 298
    • Ft70 367
    • Ft12 988
    • Ft79 210
    • Ft41 188
    • Ft6 502