Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.72 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2)
    • 5 Star(2)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-13 15:13:45

    Universal touch pen with laser pointer, white light and with a rubber cap for the touch pen. But I have a mistake that the response to the touch will show after 8 - 12 touches! The rubber is very hard !!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-19 10:03:35

    указка, фонарик и стилус. отлично

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good stylis for ppt presenter

    2019-01-11 03:33:28

    I receive it in lesse than 30 days, its very nice, and useful, i like it and i use it as a laser pointer when i use a projector, ant it replace my finger to control tactil screen.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Удобно расположены кнопки

    2016-11-26 13:43:51

    Стилус работает нормально , фонарик хоть и мелкий но светит довольно ярко , лазерная указка кошке понравилась:-)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-06 07:53:46

    Покупаю второй раз. Универсальный стилус. К продавцу вопросов нет.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-27 11:09:40

    a surprising good product, with many functions, in a very low price

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-04 11:27:13

    Absolutely fantastic this piece! Uau. Small but very very powerful lights, both white light and red laser. Its a bargain what ir offers for the price.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-07 04:16:17

    w♥️🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿work.s well.packing people need supervision. Not well packed at all.pen colour great!. s

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-22 07:17:04

    хорошее качество

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-13 17:22:16

    just what i was looking for A+

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>